Friptură de porc glazurată cu caise și umplutură

Friptură de porc glazurată cu caise și umplutură
Friptura de porc glazurată cu caise și umplutura ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. Această rețetă face 6 porții cu 471 calorii, 39G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $3.21 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ceapă, oțet balsamic, caise și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 18 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 92%. Încercați Friptură de porc glazurată cu caise și umplutură, Friptură de porc cu umplutură de caise-orez, și Friptură de coastă de porc cu umplutură de afine-caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pulverizați aragazul lent de 3 până la 4 litri cu spray de gătit. În aragaz, amestecați umplutura, bulionul, caisele și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire1/2 Litru De Smântână Groasă, Bătută, Pentru Servire
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Puneți carnea de porc pe amestecul de umplutură. În castron mic, se amestecă gem și oțet; perie peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 7-8 ore.
4
Scoateți carnea de porc din aragaz; așezați pe tabla de tăiat. Se amestecă umplutura înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Tăiați carnea de porc în felii; serviți cu umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
DificultateExpert
Gata În7 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate45
Revista