Friptură de porc friptură cu mere picant-Verde Chile Salsa
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de porc prăjită cu Salsa Chile verde-măr picant ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 354 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de oțet de cidru, usturoi, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Cina in seara asta: muschiulet de porc cu cirese proaspete si salsa Chile, Filet de porc la grătar cu salată picantă de roșii Chile-nucă de cocos, și Friptură de porc cu gem picant de caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. frecați carnea de porc cu pudra de chili, chimen și 1 1/4 lingurițe de sare. Într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Chili
Ulei De Măsline
Chimen
Carne De Porc
Sare
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Cuptor
2
Adăugați carnea de porc și rumeniți pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
3
Transferați carnea de porc într-o tigaie; pus deoparte. În aceeași tigaie, la foc mediu, adăugați uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
4
Adăugați merele, ceapa roșie, usturoiul și oțetul și gătiți 5 până la 8 minute sau până când merele și ceapa sunt translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Roșie
Oțet
Măr
Usturoi
Ceapă
5
Adăugați bulionul, ardeii iute, jalapeno, zahărul, piperul negru, coriandrul și restul de 1/4 linguriță de sare. Se amestecă și se gătește, neacoperit, la foc mediu-mic până când merele sunt fragede, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
1 Kg Tortillas De Maíz
Ardei Iute
Ardei Iute
Măr
Bulion
Zahăr
Sare
6
Adăugați ardeiul roșu în ultimele 5 minute de gătit; pune deoparte. În timp ce salsa gătește, prăjiți carnea de porc timp de 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșu
Dientes De Ajo
Carne De Porc
7
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
8
Se servește cu salsa, cartofi cu unt și o salată de frunze.
Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. Alta Vista Classic Malbec cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.