Friptură de porc friptură cu mere picant-Verde Chile Salsa

Friptură de porc friptură cu mere picant-Verde Chile Salsa
Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de porc prăjită cu Salsa Chile verde-măr picant ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 354 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de oțet de cidru, usturoi, pudră de chili și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oțetul de cidru, puteți urma acest fel principal cu Placinta Cu Otet ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Cina in seara asta: muschiulet de porc cu cirese proaspete si salsa Chile, Filet de porc la grătar cu salată picantă de roșii Chile-nucă de cocos, și Friptură de porc cu gem picant de caise pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. frecați carnea de porc cu pudra de chili, chimen și 1 1/4 lingurițe de sare. Într-o tigaie mare, la foc mediu-mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
Ulei De MăslineUlei De Măsline
ChimenChimen
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
CuptorCuptor
2
Adăugați carnea de porc și rumeniți pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
3
Transferați carnea de porc într-o tigaie; pus deoparte. În aceeași tigaie, la foc mediu, adăugați uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Adăugați merele, ceapa roșie, usturoiul și oțetul și gătiți 5 până la 8 minute sau până când merele și ceapa sunt translucide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă RoșieCeapă Roșie
OțetOțet
MărMăr
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
5
Adăugați bulionul, ardeii iute, jalapeno, zahărul, piperul negru, coriandrul și restul de 1/4 linguriță de sare. Se amestecă și se gătește, neacoperit, la foc mediu-mic până când merele sunt fragede, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper NegruPiper Negru
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Ardei IuteArdei Iute
Ardei IuteArdei Iute
MărMăr
BulionBulion
ZahărZahăr
SareSare
6
Adăugați ardeiul roșu în ultimele 5 minute de gătit; pune deoparte. În timp ce salsa gătește, prăjiți carnea de porc timp de 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
Dientes De AjoDientes De Ajo
Carne De PorcCarne De Porc
7
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
8
Se servește cu salsa, cartofi cu unt și o salată de frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Dientes De AjoDientes De Ajo
DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista