Friptură de porc din Caraibe

Dacă aveți aproximativ 1 oră și 35 de minute de petrecut în bucătărie, Caribbean Roast Pork Loin ar putea fi o rețetă excelentă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30 g de proteine, 6 g de grăsimi și un total de 182 de calorii. Pentru 1,49 USD per porție, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar eu aș spune că a ajuns la fața locului. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână friptură de muschi de porc, piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Este o rețetă accesibilă pentru fanii mâncărurilor din America Centrală. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 73%. Acest scor este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Mușca de porc friptă din Caraibe, Mușca de porc friptă din Caraibe și Mușca de porc friptă din Caraibe.
Instrucțiuni
Combinați uleiul, piperul, scorțișoara și nucșoara; frecați peste friptură.
Puneți pe un grătar într-o tavă de prăjire mică.
Coaceți la 350° timp de 70 de minute sau până când un termometru arată 145°.
Lăsați carnea să stea 10-15 minute înainte de a o feli.
Vin recomandat: Riesling, Gewurztraminer, Pinot Gris
Riesling, Gewurztraminer și Pinot Gris sunt alegerile mele de top pentru Caraibe. Veți dori să optați pentru vinuri cu puțină dulceață atunci când aveți de-a face cu mâncăruri picante din Caraibe. Servește aceste vinuri reci, astfel încât să fie și mai răcoritoare. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 de dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "