Friptură de porc cubaneză I
Friptură de porc cubaneză Aș putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă 1,21 USD per porție. O porție conține 257 de calorii, 27 g de proteine și 14 g de grăsimi. Un amestec de umăr de porc, sare, usturoi și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. 20 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Vă este adus de Allrecipes. Cu un scor de 86%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați friptura de porc cubaneză, friptura de porc cubaneză și friptura de porc cubaneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încinge o tigaie mică și grea la foc mediu.
Adăugați semințele de chimen și boabele de piper în tigaie; se amestecă constant până când este parfumată și începe să se rumenească, aproximativ 2 minute. Misto.
Folosind un mojar și un pistil, zdrobiți condimentele prăjite cu usturoi, sare și oregano pentru a face o pastă. Puteți face acest lucru și în bolul mic al unui robot de bucătărie.
Transferați într-un castron mic și amestecați sucul de portocale, sucul de lime, suc de lămâie, sherry și uleiul de măsline.
Pune carnea de porc într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Turnați marinada de citrice peste carne și sigilați. Dați la frigider pentru 12 până la 24 de ore, răsturnând punga ocazional.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Transferați carnea de porc și marinata într-o tavă și puneți-le la cuptor. Prăjiți timp de aproximativ 2 1/2 ore, ungând ocazional cu suc de tigaie, sau până când un termometru cu citire instantanee introdus în centru arată 145 grade F (63 grade C).
Adăugați cantități mici de apă în tigaie dacă se usucă.
Transferați carnea de porc pe o placă de cioplit, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 15 minute. Sculptați și serviți.