Friptură de porc cu varză murată și Kielbasa

Friptură de porc cu varză murată și Kielbasa
Friptura de porc cu varză murată și Kielbasa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 12 și costă $1.7 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă de la Toțiretetele au 422 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați friptura de carne de porc, ulei de măsline, kielbasa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Friptură de porc cu varză murată și Kielbasa, Cotlete de porc umplute cu Kielbasan și varză murată, și Friptură de porc cu varză acră.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați friptura într-o tigaie, ungeți cu ulei de măsline, presărați frunze de cimbru și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CimbruCimbru
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Se pune sub broiler timp de 10 minute, până se rumenesc ușor în mai multe locuri.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
4
Puneți 2 kilograme de varză murată într-un aragaz lent. Aranjați bucăți de kielbasa în jurul marginilor oalei cu aragaz lent și așezați friptura în centru. Acoperiți cu varza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză AcrăVarză Acră
KielbasaKielbasa
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Acoperiți aragazul lent și gătiți friptura 6 ore la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateExpert
Gata În6 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate18
Revista