Friptură de porc cu varză murată și Kielbasa
Friptura de porc cu varză murată și Kielbasa ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 12 și costă $1.7 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 273 calorii. Această rețetă de la Toțiretetele au 422 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 6 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați friptura de carne de porc, ulei de măsline, kielbasa și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Friptură de porc cu varză murată și Kielbasa, Cotlete de porc umplute cu Kielbasan și varză murată, și Friptură de porc cu varză acră.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul cuptorului.
Așezați friptura într-o tigaie, ungeți cu ulei de măsline, presărați frunze de cimbru și condimentați cu sare și piper.
Se pune sub broiler timp de 10 minute, până se rumenesc ușor în mai multe locuri.
Puneți 2 kilograme de varză murată într-un aragaz lent. Aranjați bucăți de kielbasa în jurul marginilor oalei cu aragaz lent și așezați friptura în centru. Acoperiți cu varza rămasă.
Acoperiți aragazul lent și gătiți friptura 6 ore la înălțime.