Friptură de porc cu sos de fructe de pădure amestecat cu țepi de chimen și păstârnac prăjit

Friptura de porc cu sos de fructe de pădure amestecat cu țepi de chimen și păstârnac prăjit este o fără gluten și prietenos cu FODMAP felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 803 calorii, 79G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $6.56 pe portie, această rețetă acoperă 45% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 4 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de carne de porc, conserve de căpșuni, conserve de zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma conservele de zmeură, puteți urma acest fel principal cu Tartă Bakewell cu conserve de zmeură ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular remarcabil de 84%. Încercați Friptură de porc cu păstârnac caramelizat, Budincă mixtă de pâine cu fructe de pădure cu sos de fructe de pădure Limoncello beat, și Friptură De Porc Glazurată Cu Morcovi, Păstârnac Și Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați 1/3 din carnea de porc de pe toată coapsa.
Transferați ambele bucăți de carne de porc în vasul de copt pregătit. Condimentează carnea de porc peste tot cu sare și piper negru.
Într-un castron mic, combinați căpșunile, conservele de căpșuni, conservele de zmeură, conservele de boysenberry și chimenul.
Se toarnă amestecul pe toată porția mai mare de carne de porc.
Aranjați păstârnacul în jurul cărnii de porc. Înveliți ușor păstârnacul cu spray-ul de gătit și condimentați cu sare și piper negru măcinat.
Prăjiți timp de 45 de minute sau până când un termometru citit instant citește cel puțin 160 de grade F (carnea poate fi încă roz în centru).
Lăsați carnea de porc să se odihnească timp de 10 minute.
Feliați transversal în felii groase de 1/2 inch folosind 1 kilogram de carne de porc pentru această masă (cu păstârnac și mazăre de zăpadă), feliați 1 kilogram transversal în felii groase de 8 (1/2 inch) pentru a doua masă (carne de porc arsă cu chili cu salsa de ananas) și tăiați restul de 1 kilogram de carne de porc pentru a treia masă (cupe radicchio cu carne de porc și orez condimentat).
Într-o tigaie medie, sotati mazarea de zapada in unt la foc mediu-mic pana cand este frageda. Se condimentează cu sare și piper negru, după gust.