Friptură de porc cu sos de cireșe

Friptură de porc cu sos de cireșe
Nevoie de o curs principal fără lactate? Friptura de porc cu sos de cireșe ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 10. O porție conține 219 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână miere, zahăr brun ferm, pesmet și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este destul de bun. Încercați Carne De Porc Friptă Glazurată Cu Cireșe, Cherry Cola a tras carne de porc cu sos de cireșe-muștar, și Carne de porc prăjită cu glazură de cireșe-migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Desfaceți friptura; tăiați grăsimea din friptură. Friptură Retie.
2
Combinați ghimbirul, muștarul uscat și piperul; frecați amestecul pe suprafața fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
3
Așezați friptura pe un raft într-o tigaie acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul de carne în cea mai groasă parte a fripturii, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Puneți friptura într-un cuptor de 450. Reduceți căldura la 350 și coaceți 1 oră și 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru PetreceriPentru Petreceri
5
Ungeți friptura cu miere și presărați cu pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
6
Combinați vinul și oțetul; se toarnă peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Coaceți, neacoperit, încă 30 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pentru PetreceriPentru Petreceri
8
Scoateți friptura din tigaie, rezervând picături.
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
9
Lăsați friptura să stea 10 minute. Îndepărtați grăsimea din picături și puneți picăturile într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; adăugați cireșe și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10
Combinați zahărul brun, amidonul de porumb și apa; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Boabe De Vanilie Intreaga1 Boabe De Vanilie Intreaga
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
11
Se adaugă la amestecul de cireșe. Gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
12
Scoateți șirul din friptură; tăiați în diagonală peste cereale în felii groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
13
Se servește cu sos de cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal1/3 Cană Ulei De Cocos Sau Vegetal
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate21
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista