Friptură de porc cu sos de cireșe
Nevoie de o curs principal fără lactate? Friptura de porc cu sos de cireșe ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 10. O porție conține 219 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână miere, zahăr brun ferm, pesmet și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este destul de bun. Încercați Carne De Porc Friptă Glazurată Cu Cireșe, Cherry Cola a tras carne de porc cu sos de cireșe-muștar, și Carne de porc prăjită cu glazură de cireșe-migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Desfaceți friptura; tăiați grăsimea din friptură. Friptură Retie.
Combinați ghimbirul, muștarul uscat și piperul; frecați amestecul pe suprafața fripturii.
Așezați friptura pe un raft într-o tigaie acoperită cu spray de gătit. Introduceți termometrul de carne în cea mai groasă parte a fripturii, dacă doriți.
Puneți friptura într-un cuptor de 450. Reduceți căldura la 350 și coaceți 1 oră și 15 minute.
Ungeți friptura cu miere și presărați cu pesmet.
Combinați vinul și oțetul; se toarnă peste friptură.
Coaceți, neacoperit, încă 30 de minute sau până când termometrul pentru carne înregistrează 16
Scoateți friptura din tigaie, rezervând picături.
Lăsați friptura să stea 10 minute. Îndepărtați grăsimea din picături și puneți picăturile într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere; adăugați cireșe și fierbeți 10 minute.
Combinați zahărul brun, amidonul de porumb și apa; se amestecă bine.
Se adaugă la amestecul de cireșe. Gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa.
Scoateți șirul din friptură; tăiați în diagonală peste cereale în felii groase de 1/4 inch.
Se servește cu sos de cireșe.