Friptură de porc cu sos de cidru tare

Friptură de porc cu sos de cidru tare
Friptura de porc cu sos de cidru tare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,83 USD pe porție. O porție conține 518 calorii, 64G de proteine, și 17g de grăsime. Un amestec de cidru, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până mere Granny smith ai putea urma acest curs principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + fel Granola Giveaway ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 78%. Încercați Friptură de porc cu sos de cidru, Crown friptură de porc cu mere și carne de porc umplutura si sos de cidru, și Friptură de porc de cidru cu sos de mere-cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu. Când tigaia este fierbinte, adăugați 2 linguri de unt. Condimentați carnea de porc generos cu sare și piper, după gust, și căutați pe toate părțile în tigaia fierbinte până se rumenesc; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați ceapa și merele și condimentați din nou cu sare și piper. Gatiti pana cand incep sa se caramelizeze, apoi turnati cidrul tare si razuiti bucatile maronii de pe fundul tigaiei. Aduceți la foc mic și cuibăriți friptura de porc rumenită înapoi în tigaie. Acoperiți cu un capac și puneți cuptorul la fiert până când temperatura internă atinge 145 de grade F pe un termometru citit instantaneu, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Cidru TareCidru Tare
Friptură De PorcFriptură De Porc
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Scoateți friptura de porc din oală și transferați-o pe o placă de sculptură; cort cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Transferați conținutul vasului într-un robot de bucătărie sau blender și piure, apoi întoarceți piureul în tigaie. Se aduce la fierbere, se condimentează cu sare și piper, după gust, apoi se reduce focul la minim și se adaugă mai mult cidru dacă sosul este prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați lingura rămasă de unt rece, amestecând constant în timp ce se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Se ia de pe foc când șuvița este netedă și strălucitoare și untul este topit complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
8
Se taie friptura de porc și se aranjează pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
9
Serviți cu sos și bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista