Friptură de porc cu sos de cidru tare

Friptura de porc cu sos de cidru tare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,83 USD pe porție. O porție conține 518 calorii, 64G de proteine, și 17g de grăsime. Un amestec de cidru, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până mere Granny smith ai putea urma acest curs principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + fel Granola Giveaway ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 78%. Încercați Friptură de porc cu sos de cidru, Crown friptură de porc cu mere și carne de porc umplutura si sos de cidru, și Friptură de porc de cidru cu sos de mere-cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu. Când tigaia este fierbinte, adăugați 2 linguri de unt. Condimentați carnea de porc generos cu sare și piper, după gust, și căutați pe toate părțile în tigaia fierbinte până se rumenesc; deoparte.
Adăugați ceapa și merele și condimentați din nou cu sare și piper. Gatiti pana cand incep sa se caramelizeze, apoi turnati cidrul tare si razuiti bucatile maronii de pe fundul tigaiei. Aduceți la foc mic și cuibăriți friptura de porc rumenită înapoi în tigaie. Acoperiți cu un capac și puneți cuptorul la fiert până când temperatura internă atinge 145 de grade F pe un termometru citit instantaneu, 25 până la 30 de minute.
Scoateți friptura de porc din oală și transferați-o pe o placă de sculptură; cort cu folie pentru a se încălzi.
Transferați conținutul vasului într-un robot de bucătărie sau blender și piure, apoi întoarceți piureul în tigaie. Se aduce la fierbere, se condimentează cu sare și piper, după gust, apoi se reduce focul la minim și se adaugă mai mult cidru dacă sosul este prea gros.
Adăugați lingura rămasă de unt rece, amestecând constant în timp ce se topește.
Se ia de pe foc când șuvița este netedă și strălucitoare și untul este topit complet.
Se taie friptura de porc și se aranjează pe un platou de servire.
Serviți cu sos și bucurați-vă!