Friptură de porc cu sos de cidru tare

Friptură de porc cu sos de cidru tare
Friptura de porc cu sos de cidru tare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,83 USD pe porție. O porție conține 518 calorii, 64G de proteine, și 17g de grăsime. Un amestec de cidru, unt, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până mere Granny smith ai putea urma acest curs principal cu Ușor de mere crocante cu unt de arahide Granola + fel Granola Giveaway ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. 4 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 78%. Încercați Friptură de porc cu sos de cidru, Crown friptură de porc cu mere și carne de porc umplutura si sos de cidru, și Friptură de porc de cidru cu sos de mere-cimbru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu. Când tigaia este fierbinte, adăugați 2 linguri de unt. Condimentați carnea de porc generos cu sare și piper, după gust, și căutați pe toate părțile în tigaia fierbinte până se rumenesc; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ceapa și merele și condimentați din nou cu sare și piper. Gatiti pana cand incep sa se caramelizeze, apoi turnati cidrul tare si razuiti bucatile maronii de pe fundul tigaiei. Aduceți la foc mic și cuibăriți friptura de porc rumenită înapoi în tigaie. Acoperiți cu un capac și puneți cuptorul la fiert până când temperatura internă atinge 145 de grade F pe un termometru citit instantaneu, 25 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cidru TareCidru Tare
Friptură De PorcFriptură De Porc
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți friptura de porc din oală și transferați-o pe o placă de sculptură; cort cu folie pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Transferați conținutul vasului într-un robot de bucătărie sau blender și piure, apoi întoarceți piureul în tigaie. Se aduce la fierbere, se condimentează cu sare și piper, după gust, apoi se reduce focul la minim și se adaugă mai mult cidru dacă sosul este prea gros.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Adăugați lingura rămasă de unt rece, amestecând constant în timp ce se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
7
Se ia de pe foc când șuvița este netedă și strălucitoare și untul este topit complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
8
Se taie friptura de porc și se aranjează pe un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
9
Serviți cu sos și bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista