Friptura de porc cu sos Carolina ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 411 calorii, 39G de proteine, și 20g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, praz, friptură de umăr de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Încercați Friptură De Porc Cu Sos Carolina, Friptură De Carne De Porc Cu Compot De Mere Carolinan, și Crown friptură de porc cu mere și carne de porc umplutura si sos de cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Îndepărtați și aruncați capetele rădăcinii și vârfurile de praz verde închis. Feliați subțire prazul; clătiți bine și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Legați friptura de porc cu șnur de bucătărie, asigurându-vă la intervale de 2 inci. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Friptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
4
Gătiti slănina în ulei fierbinte într-un cuptor olandez rezistent la cuptor sau o tigaie mare, adâncă din fontă, la foc mediu-mare 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați prazul, usturoiul și ceapa și gătiți, amestecând frecvent, 15 până la 17 minute sau până când amestecul se rumenesc; transferați într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați friptura de porc, cu partea grasă în jos, în cuptorul olandez și gătiți 2 minute pe toate părțile sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
7
Scoateți carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
8
Întoarceți amestecul de praz în cuptorul olandez; top cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
9
Adăugați bulion și următoarele 3 ingrediente. Reduceți căldura la mediu și aduceți la fierbere ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
10
Scoateți din căldură și acoperiți cu folie de aluminiu grea.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
11
Coaceți la 350 timp de 3 până la 3 1/2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 180 până la 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
12
Scoateți carnea de porc din cuptorul olandez, acoperiți cu folie și lăsați să stea 20 de minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
13
Între timp, turnați sucurile de tigaie printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-o cratiță pentru a egala 4 căni, aruncând solidele (adăugați părți egale bulion și vin alb la sucurile de tigaie pentru a egala 4 căni, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Orz Alb Perlat
Roșii Feliate, Opțional
14
Lăsați să stea 5 minute; grăsime degresată de pe suprafața sucurilor de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
15
Aduceți la fierbere la foc mediu-mare și gătiți 20 până la 25 de minute sau până când lichidul este redus la 1 cană și ușor îngroșat.
16
Se ia de pe foc și se amestecă untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
17
Serviți cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
18
Carne de porc mărunțită cu sos de Carolina: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Trasă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
19
Coaceți la 350 timp de 4 până la 5 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 19
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
20
Scoateți carnea de porc din cuptorul olandez, acoperiți cu folie și lăsați să stea 20 de minute. Tăiați carnea de porc cu două furculițe. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ