Friptura de porc cu sos Carolina ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 411 calorii, 39G de proteine, și 20g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână sare, praz, friptură de umăr de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Încercați Friptură De Porc Cu Sos Carolina, Friptură De Carne De Porc Cu Compot De Mere Carolinan, și Crown friptură de porc cu mere și carne de porc umplutura si sos de cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Îndepărtați și aruncați capetele rădăcinii și vârfurile de praz verde închis. Feliați subțire prazul; clătiți bine și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Legați friptura de porc cu șnur de bucătărie, asigurându-vă la intervale de 2 inci. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Friptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
4
Gătiti slănina în ulei fierbinte într-un cuptor olandez rezistent la cuptor sau o tigaie mare, adâncă din fontă, la foc mediu-mare 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Adăugați prazul, usturoiul și ceapa și gătiți, amestecând frecvent, 15 până la 17 minute sau până când amestecul se rumenesc; transferați într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați friptura de porc, cu partea grasă în jos, în cuptorul olandez și gătiți 2 minute pe toate părțile sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
7
Scoateți carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
8
Întoarceți amestecul de praz în cuptorul olandez; top cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
9
Adăugați bulion și următoarele 3 ingrediente. Reduceți căldura la mediu și aduceți la fierbere ușoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cană Supă De Pui
10
Scoateți din căldură și acoperiți cu folie de aluminiu grea.
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
11
Coaceți la 350 timp de 3 până la 3 1/2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 180 până la 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Scoateți carnea de porc din cuptorul olandez, acoperiți cu folie și lăsați să stea 20 de minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
13
Între timp, turnați sucurile de tigaie printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-o cratiță pentru a egala 4 căni, aruncând solidele (adăugați părți egale bulion și vin alb la sucurile de tigaie pentru a egala 4 căni, dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
1-1/2 Cană Supă De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Nuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
14
Lăsați să stea 5 minute; grăsime degresată de pe suprafața sucurilor de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Aduceți la fierbere la foc mediu-mare și gătiți 20 până la 25 de minute sau până când lichidul este redus la 1 cană și ușor îngroșat.
16
Se ia de pe foc și se amestecă untul până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
17
Serviți cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
18
Carne de porc mărunțită cu sos de Carolina: pregătiți rețeta conform instrucțiunilor prin pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc Trasă
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
19
Coaceți la 350 timp de 4 până la 5 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porție înregistrează 19
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Ceapă Tocată (2 Cepe)
20
Scoateți carnea de porc din cuptorul olandez, acoperiți cu folie și lăsați să stea 20 de minute. Tăiați carnea de porc cu două furculițe. Continuați cu rețeta conform indicațiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional