Friptură De Porc Cu Miere Cu Aragaz Lent-Dijon

Friptura de porc Slow-Cooker Honey-Dijon ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 191 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Un amestec de mere, ceapă, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Friptură De Porc Cu Miere Cu Aragaz Lent-Dijon, Miere Dijon cotlet de porc și mere în aragazul lent, și Friptură de porc cu grătar cu miere cu aragaz lent cu morcovi.
Instrucțiuni
În aragazul lent de 4 până la 6 litri, combinați ceapa și merele. Într-un castron mic, combinați miere, muștar, coriandru și sare; se amestecă bine.
Răspândiți pe toate părțile fripturii de porc.
Puneți carnea de porc peste ceapă și mere.
Capac; gatiti la setare scazuta 7 pana la 8 ore.
Scoateți carnea de porc din aragazul lent; așezați pe platoul de servire. Acoperiți cu folie.
Într-o cratiță mică, amestecați apa și amidonul de porumb până se omogenizează.
Adăugați amestecul de mere și sucurile din aragazul lent; se amestecă bine. Gatiti la foc mediu pana fierbe amestecul, amestecand ocazional.
Tăiați carnea de porc în felii.
Serviți carnea de porc cu sos.