Friptură de porc cu mere și condimente

Friptură de porc cu mere și condimente
Friptura de porc cu mere și condimente ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 34G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 235 calorii. Un amestec de praf de usturoi, friptură de porc, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 214 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 40 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este extraordinar. Încercați Friptură De Porc Condimentată, Spice-frecat friptură de porc cotlet, și Lisu Condiment-Frecat Friptură De Porc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. amestecați sosul de mere, zahărul brun, oțetul, muștarul și cuișoarele într-un castron mic; refrigerați jumătate din amestecul de mere și lăsați deoparte amestecul de mere rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Sos De MereSos De Mere
MuștarMuștar
OțetOțet
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
2
Combinați făina, sarea, zahărul, praful de usturoi și piperul într-un alt bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Frecați amestecul de făină uniform pe întreaga suprafață a cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Așezați carnea de porc pe raft în tigaie de prăjire superficială. Friptură, neacoperit, până când temperatura internă este de 140 de grade F. lingura rezervat amestec sos de mere peste friptură. Prăjiți până când temperatura internă este de 145 grade F (63 grade C)., 1 până la 1 1/2 ore Timp total de gătit (aproximativ 18-20 de minute pe kilogram).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De MereSos De Mere
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Transferați friptura în platoul de servire; acoperiți cu folie și lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Se încălzește amestecul de mere răcit într-o cratiță mică până la fierbere; se fierbe timp de 1 minut. Lingura amestec de mere încălzit peste felii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc GătităCarne De Porc Gătită
Sos De MereSos De Mere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
DificultateExpert
Gata În1 h, 40 m.
Porții12
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista