Friptură de porc cu legume
Friptura de porc cu legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 54% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 670 calorii, 70g de proteine, și 20g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Mergeți la magazin și ridicați friptura de porc, praf de usturoi, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 93%, care este minunat. Încercați Friptură de porc cu legume, Friptură De Porc Cu Crustă Dijon, și Friptură de porc cu legume rădăcinoase pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Presărați carnea de porc pe toate părțile cu sare, piper și usturoi praf; frecați în carne. Căutați carnea pe toate părțile până se rumenesc ușor.
Transferați într-o tigaie.
Așezați felii de ceapă peste carne și în tigaia de prăjire. Umpleți tigaia 2/3 plină cu apă. Se acoperă și se introduce în cuptorul preîncălzit timp de 3 ore.
Adăugați cartofii și morcovii; acoperiți și gătiți 45 de minute.
Adăugați ciupercile și gătiți încă 15 minute.
Scoateți și lăsați să stea cu cel puțin 10 minute înainte de servire.