Friptură de porc cu frecare de fenicul-usturoi

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de carne de porc cu frecare de fenicul-usturoi. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 77g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 505 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți la îndemână sare kosher, apă, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de porc cu salată de fenicul, Friptură de porc umplută cu fenicul și Prosciutto, și Friptură de porc cu budincă de pâine sărată de fenicul pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toacă și se toacă usturoiul, sarea și cimbru pentru a face o pastă cu un cuțit mare și greu și se transferă într-un castron mic.
Se macină semințele de fenicul și boabele de piper în râșnița de condimente până se macină fin și se amestecă în pasta de usturoi.
Frecați pasta peste tot carnea și partea grasă a fripturii, apăsând pentru a adera.
Așezați, cu partea grasă în sus, într - o tigaie mică sau într-o tigaie (13 pe 9 inci) și marinați-o la frigider, acoperită slab, timp de cel puțin 2 și până la 6 ore.
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de prăjire.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Puneți friptura într-o tigaie mică cu grăsime în sus (dacă nu este deja în tigaie) și turnați vin și apă în fundul tigaiei.
Prăjiți carnea de porc în mijlocul cuptorului (sau treimea inferioară dacă faceți meniul întreg) până când un termometru de citire instantaneu introdus în centrul cărnii (nu atingeți osul) înregistrează 140 F, aproximativ 1 1/2 până la 1 3/4 ore.
Scoateți friptura din cuptor și lăsați-o să se odihnească, acoperită slab cu folie, în tigaie 25 până la 30 de minute (temperatura internă va crește cu 10 grade în timp ce carnea se odihnește).
Transferați friptura pe o tăietură și, folosind un cuțit lung, tăiați carnea din os într-o singură bucată. Feliați în felii groase de 1/2 inch, păstrând feliile împreună.
Transferați oasele într-un platou mare de servire și aranjați carnea pe os.
Încălziți sucurile în tigaie până la barbotare, apoi adăugați unt și bateți în tigaie până se încorporează.
Serviți sosul alături de carne.