Friptură de porc cu frecare de fenicul-usturoi

Friptură de porc cu frecare de fenicul-usturoi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de carne de porc cu frecare de fenicul-usturoi. Această rețetă servește 8. Pentru $ 4.38 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 77g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 505 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Dacă aveți la îndemână sare kosher, apă, semințe de fenicul și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de porc cu salată de fenicul, Friptură de porc umplută cu fenicul și Prosciutto, și Friptură de porc cu budincă de pâine sărată de fenicul pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toacă și se toacă usturoiul, sarea și cimbru pentru a face o pastă cu un cuțit mare și greu și se transferă într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Carne MăcinatăCarne Măcinată
CimbruCimbru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
BolBol
2
Se macină semințele de fenicul și boabele de piper în râșnița de condimente până se macină fin și se amestecă în pasta de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De FeniculSemințe De Fenicul
Pastă De UsturoiPastă De Usturoi
Boabe De PiperBoabe De Piper
3
Frecați pasta peste tot carnea și partea grasă a fripturii, apăsând pentru a adera.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
4
Așezați, cu partea grasă în sus, într - o tigaie mică sau într-o tigaie (13 pe 9 inci) și marinați-o la frigider, acoperită slab, timp de cel puțin 2 și până la 6 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Lăsați să stea la temperatura camerei cu 1 oră înainte de prăjire.
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Puneți friptura într-o tigaie mică cu grăsime în sus (dacă nu este deja în tigaie) și turnați vin și apă în fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Prăjiți carnea de porc în mijlocul cuptorului (sau treimea inferioară dacă faceți meniul întreg) până când un termometru de citire instantaneu introdus în centrul cărnii (nu atingeți osul) înregistrează 140 F, aproximativ 1 1/2 până la 1 3/4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
4
Scoateți friptura din cuptor și lăsați-o să se odihnească, acoperită slab cu folie, în tigaie 25 până la 30 de minute (temperatura internă va crește cu 10 grade în timp ce carnea se odihnește).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
5
Transferați friptura pe o tăietură și, folosind un cuțit lung, tăiați carnea din os într-o singură bucată. Feliați în felii groase de 1/2 inch, păstrând feliile împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
CuțitCuțit
6
Transferați oasele într-un platou mare de servire și aranjați carnea pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OsOs
CarneCarne
7
Încălziți sucurile în tigaie până la barbotare, apoi adăugați unt și bateți în tigaie până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
BatetiBateti
8
Serviți sosul alături de carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate32
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista