Friptura de porc cu compot de mere Carolinan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. Pentru $2.14 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 32g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr, friptură de porc, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma merele galan, puteți urma acest fel principal cu Mere Coapte ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 6 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de porc cu umplutură de smochine și mere, Friptură De Porc Umplută Cu Mere, și Carne de porc prăjită cu ierburi cu sos de mere și cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente. Frecați amestecul pe toate părțile fripturii de porc. Legați carnea de porc cu sfoară de bucătărie, fixându-vă la intervale de 1 inch. Acoperiți și răciți 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
2
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
3
Prăjiți maro în ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 2 până la 4 minute pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Așezați carnea de porc pe un suport ușor uns într-o tigaie de prăjire căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
Varză Mov, Feliată Mărunt
5
Coaceți la 375 timp de 1 oră sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Acoperiți friptura cu folie și lăsați să stea 15 minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
7
Între timp, tăiați merele în bucăți de mușcătură; se presară cu suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8
Adăugați cidru și următoarele 4 ingrediente în tigaie. Gatiti, la foc mediu, amestecand ocazional, 10 minute sau pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Adăugați mere și gătiți, amestecând ocazional, 20 de minute sau doar până când merele sunt fragede și lichidul este absorbit. Se amestecă untul până se topește și se scoate tigaia de pe foc. Se amestecă orice suc de tigaie acumulat din friptură în compot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Compot
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Serviți compotul imediat cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Compot
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ