Friptură de porc cu ceapă dulce-gust de semințe de dovleac

Friptură de porc cu ceapă dulce-gust de semințe de dovleac
Friptura de porc cu ceapă dulce-gust de semințe de dovleac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $3.64 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 65g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 456 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, friptură de porc, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc prăjită cu sos picant de ceapă dulce, Carne de porc prăjită cu sos dulce de ceapă-rubarbă, și Gust Dulce De Ceapă Roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se presară 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. piper peste carne de porc; frecați rozmarinul și 1 lingură. cimbru peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RozmarinRozmarin
PiperPiper
CimbruCimbru
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Așezați carnea de porc într-o tigaie ușor unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Aruncați împreună ceapa, uleiul de măsline, 1/8 linguriță. piper și restul de 1/4 linguriță. sare până la acoperire. Aranjați ceapa în jurul cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
CeapăCeapă
PiperPiper
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
5
Coaceți la 450 timp de 30 de minute; reduceți temperatura cuptorului la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Coaceți încă 50 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 145, amestecând ceapa o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Transferați carnea de porc pe o tăietură; acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Între timp, tocați grosolan ceapa; transferați într-un castron. Se amestecă oțetul, zahărul brun și restul de 1 linguriță. cimbru. Se amestecă semințele de dovleac înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De DovleacSemințe De Dovleac
Zahăr BrunZahăr Brun
OțetOțet
CeapăCeapă
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Serviți carnea de porc cu gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SavureazăSavurează
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista