Friptură de porc cu ceapă dulce-gust de semințe de dovleac

Friptura de porc cu ceapă dulce-gust de semințe de dovleac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 8 și costă $3.64 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 65g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 456 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Dacă aveți la îndemână ceapă, friptură de porc, zahăr brun și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc prăjită cu sos picant de ceapă dulce, Carne de porc prăjită cu sos dulce de ceapă-rubarbă, și Gust Dulce De Ceapă Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Se presară 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. piper peste carne de porc; frecați rozmarinul și 1 lingură. cimbru peste carne de porc.
Așezați carnea de porc într-o tigaie ușor unsă.
Aruncați împreună ceapa, uleiul de măsline, 1/8 linguriță. piper și restul de 1/4 linguriță. sare până la acoperire. Aranjați ceapa în jurul cărnii de porc.
Coaceți la 450 timp de 30 de minute; reduceți temperatura cuptorului la 37
Coaceți încă 50 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 145, amestecând ceapa o dată.
Transferați carnea de porc pe o tăietură; acoperiți ușor cu folie de aluminiu și lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
Între timp, tocați grosolan ceapa; transferați într-un castron. Se amestecă oțetul, zahărul brun și restul de 1 linguriță. cimbru. Se amestecă semințele de dovleac înainte de servire.
Serviți carnea de porc cu gust.