Friptura de porc cu arțar-salvie cu aragaz lent este o fără gluten și fără lactate garnitură. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 166 calorii. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 14 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați morcovi tăiați pentru bebeluși, frunze de salvie, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este super. Rețete similare includ Friptură de aragaz lent cu cartofi dulci de arțar, Friptură De Oală De Porc Cu Aragaz Lent, și Friptură De Porc Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit. Dacă friptura de porc vine în plasă sau este legată, îndepărtați plasa sau corzile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon Opțional
Friptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
2
Puneți carnea de porc în aragaz. Într-un castron mic, amestecați sirop, usturoi, salvie, granule de bouillon și 1/2 cană de apă; lingură peste carne de porc. Aranjați dovleceii, morcovii și ceapa în jurul cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De Bouillon
Grăsime De Porc înapoi
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Cuțit De Toaletă
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Capac; gatiti la foc mic setarea 8-9 ore.
4
Scoateți carnea de porc și legumele din aragaz; acoperiți pentru a vă încălzi. Dacă doriți, degresați grăsimea din sucuri în aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Se toarnă sucuri în ceașcă de măsurare cu microunde cu 4 cani. Într-un castron mic, amestecați amidonul de porumb și 1/2 cană de apă până se omogenizează; se amestecă în sucuri în cană. Cuptorul cu microunde neacoperit la maxim 2 până la 3 minute, amestecând în fiecare minut, până când amestecul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De Verjuic
6
Se servește cu carne de porc și legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ