Friptură De Porc Condimentată Cu Cimbru
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și lactate? Friptura de porc condimentată cu cimbru ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 50 de porții cu 70 calorii, 6g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de frunze de cimbru, prune, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Friptură De Porc Condimentată La Grătar, Friptură De Carne De Porc Condimentată, și Friptură de porc umplută cu anghinare condimentată cu ierburi și umplutură de ciuperci.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 177°.
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare rezistent la cuptor sau o tigaie mare adâncă la foc mediu-mare.
Adăugați carne și ceapă; gatiti 3 min. sau până se rumenesc uniform pe toate părțile, întorcând carnea după cum este necesar și amestecând ocazional ceapa.
Se amestecă sosul de grătar, sucul de mere și cimbru până se amestecă; se toarnă peste ingrediente în tigaie. Se acoperă cu capac; se fierbe la foc mediu-mic 10 min.
Coaceți 1-1 / 2 ore sau până când se face carnea (145F), adăugând mere și prune în tigaie după 1 oră.
Lăsați carnea să stea 3 min. înainte de feliere pentru a servi cu amestecul de fructe.