Friptură De Oală În Stil Familial

Friptură De Oală În Stil Familial
Friptura în stil familial ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 679 calorii, 56G de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.67 pe portie, această rețetă acoperă 43% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci porcini, piper crăpat, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 3 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Încercați Aragaz Lent Balsamic Pot Roast, Familie-Friptură De Vită Preferată, și Familie-Pui Fript Preferat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Echipament Special: sfoară de măcelar, blender de imersie
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
3
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Presărați carnea de vită uniform cu sarea, piperul și usturoiul granulat. Strângeți friptura cu sfoară de măcelar într-o formă uniformă. Acest lucru va ajuta friptura să păstreze o formă uniformă în timp ce se fierbe și să facă mai multe felii uniforme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături CușerMurături Cușer
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
5
Așezați ciupercile porcini într-un bol și acoperiți cu 2 căni de apă fierbinte. Puneți deoparte și lăsați ciupercile să absoarbă și să absoarbă apa timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Într-un cuptor olandez mare la foc mare, adăugați untul și uleiul. Când spuma de unt, adăugați carnea de vită legată și căutați timp de 5 până la 6 minute pe fiecare parte, inclusiv capetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
7
Scoateți pe o farfurie. În aceeași oală la foc mediu, adăugați ceapa și șalotele și gătiți până când începeți să caramelizați, aproximativ 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Adăugați usturoiul, țelina și morcovii și gătiți până când țelina începe să se înmoaie, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
9
Se amestecă pasta de roșii și se combină. Degresează cu ciorba de vită și vinul, răzuind orice bucăți rumenite de jos. Aduceți la foc mic și gătiți timp de 5 minute pentru a arde alcoolul din vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se PoateBoia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
AlcoolAlcool
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Adăugați cimbru și cimbru. Se strecoară ciupercile porcini și se adaugă în oală împreună cu 1 cană de lichid porcini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
11
Adăugați carnea de vită și orice sucuri din carnea de vită înapoi în oala deasupra legumelor. Acoperiți tigaia cu un capac bine fixat și introduceți-l în cuptor. Gatiti timp de 45 de minute, ungeti cu sucuri de tigaie, inlocuiti capacul si gatiti inca 90 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Scoateți ușor carnea de vită și cortul cu folie de aluminiu. Aruncați pachetul de cimbru. Cu un blender de imersie, amestecați legumele până se omogenizează. Reglați condimentele cu sare și piper suplimentar, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
13
Îndepărtați șirul de legătură, feliați bobul în bucăți de 2 inci și serviți imediat cu sosul de legume.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista