Friptură de oală în stil chinezesc cu tăiței

Friptură de oală în stil chinezesc cu tăiței
Friptura de oală în stil chinezesc cu tăiței este o fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 420 calorii, 44G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $5.83 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați anason stelat, ulei de arahide, sherry și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rață Simulată În Stil Chinezesc Cu Tăiței, Carne De Porc Prăjită În Stil Chinezesc (Char Sil), și O oală Fajita Paste cu taitei de dovlecei pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Presărați friptura uniform cu pudră de cinci condimente și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
3
Adăugați carne în tigaie; gătiți 5 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați bulion și următoarele 6 ingrediente (prin anason stelat) la tigaie; aduceți la foc mic. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 3 1/2 ore sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason StelatAnason Stelat
BulionBulion
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Scoateți carnea din tigaie. Acoperiți și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Strecurați lichidul de gătit printr-o sită peste un castron; aruncați solidele.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
7
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați ciuperci și morcov la tigaie; saut 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
MorcovMorcov
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Adăugați bok choy și 4 căni de lichid de gătit rezervat în tigaie. Acoperiți și gătiți 5 minute sau până când bok choy este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bok ChoyBok Choy
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SareSare
11
Scurgere. Împărțiți tăiței uniform între 8 boluri. Tăiați carnea cu 2 furculițe; Aranjați 3 uncii de carne peste fiecare porție. Completați fiecare porție cu 2 linguri de amestec de legume și 1/2 cană de bulion.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
PastePaste
BulionBulion
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Așezați 1 jumătate bok choy pe fiecare porție; presărați fiecare porție cu 1 1/2 lingurițe de ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa VerdeCeapa Verde
Bok ChoyBok Choy
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate50
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista