Friptură De Oală Gătită Lent

Friptura de oală gătită lent este o fără lactate rețetă cu 5 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 315 calorii. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți la îndemână friptură de vită chuck, sos Worcestershire, pastă de roșii hunt ' s block și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce este destul de bun. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură De Oală Gătită Lent, și Friptură De Oală De Cafea Gătită Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați în interiorul aragazului lent de 4 litri cu spray de gătit; pus deoparte.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Combinați făina și piperul într-un vas superficial; înveliți carnea cu amestec.
Așezați carnea în tigaie și rumeniți toate părțile; transferați în aragazul lent.
Adăugați cartofi, morcovi, ceapă și usturoi.
Se amestecă bulionul, sosul Worcestershire, roșiile nedrenate, pasta de roșii și zahărul într-un castron mediu.
Se toarnă peste carne și legume.
Gatiti la 8 ore sau 4 ore.