Friptură de oală dulce-acrișoară

Friptură de oală dulce-acrișoară
Friptura cu oală dulce-acrișoară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,58 USD per porție. O porție conține 569 de calorii, 39 g de proteine și 22 g de grăsimi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Mergeți la magazin și luați sare, zahăr brun, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 77%. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum friptura de oală dulce și acrișoară, friptura de oală în sos dulce și acrișor și friptură de oală dulce și acrișoară.

Instrucțiuni

1
Pune cartofii într-un 5-qt. Care gateste incet. Tăiați grăsimea din friptură; tăiat în jumătate. Într-o tigaie mare, rumeniți friptura în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Transferați în aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Rezervați 1 lingură picurare; căliți ceapa în picături rezervate până se înmoaie. Se amestecă sosul de roșii, zahărul brun, sosul Worcestershire, oțetul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Se toarnă peste friptură.
5
Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 4-6 ore sau până când carnea este fragedă. Înainte de servire, turnați sosul într-o tigaie. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se reduce si se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Serviți cu cartofi și carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista