Friptură de oală dulce-acrișoară

Friptură de oală dulce-acrișoară
Friptura cu oală dulce-acrișoară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,58 USD per porție. O porție conține 569 de calorii, 39 g de proteine și 22 g de grăsimi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Mergeți la magazin și luați sare, zahăr brun, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 77%. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum friptura de oală dulce și acrișoară, friptura de oală în sos dulce și acrișor și friptură de oală dulce și acrișoară.

Instrucțiuni

1
Pune cartofii într-un 5-qt. Care gateste incet. Tăiați grăsimea din friptură; tăiat în jumătate. Într-o tigaie mare, rumeniți friptura în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Transferați în aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns InsertUnt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Rezervați 1 lingură picurare; căliți ceapa în picături rezervate până se înmoaie. Se amestecă sosul de roșii, zahărul brun, sosul Worcestershire, oțetul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Se toarnă peste friptură.
5
Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 4-6 ore sau până când carnea este fragedă. Înainte de servire, turnați sosul într-o tigaie. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se reduce si se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Serviți cu cartofi și carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista