Friptură de oală dulce-acrișoară

Friptură de oală dulce-acrișoară
Friptura cu oală dulce-acrișoară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 2,58 USD per porție. O porție conține 569 de calorii, 39 g de proteine și 22 g de grăsimi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și fără lactate. Mergeți la magazin și luați sare, zahăr brun, oțet de cidru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 77%. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum friptura de oală dulce și acrișoară, friptura de oală în sos dulce și acrișor și friptură de oală dulce și acrișoară.

Instrucțiuni

1
Pune cartofii într-un 5-qt. Care gateste incet. Tăiați grăsimea din friptură; tăiat în jumătate. Într-o tigaie mare, rumeniți friptura în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Transferați în aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
3
Rezervați 1 lingură picurare; căliți ceapa în picături rezervate până se înmoaie. Se amestecă sosul de roșii, zahărul brun, sosul Worcestershire, oțetul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Se toarnă peste friptură.
5
Acoperiți și gătiți la foc mare timp de 4-6 ore sau până când carnea este fragedă. Înainte de servire, turnați sosul într-o tigaie. Gatiti si amestecati la foc mediu-mare pana se reduce si se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Serviți cu cartofi și carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista