Friptură De Oală De Halibut

Friptură De Oală De Halibut
Friptura de halibut este o fără gluten și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 329 calorii, 31g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $6.97 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, cartofi fingerling, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, și Friptură De Dovlecei Cu Roșii Halibut pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 4 căni de apă la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați cartofi și gătiți 15 minute. (Cartofii nu vor fi complet fierți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se adaugă ceapa și se fierbe 3 până la 4 minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
7
Adăugați usturoi și roșii, și saut 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
TomateTomate
8
Puneți peștele în tigaie și adăugați cartofi fierți rezervați, cimbru și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
CimbruCimbru
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Coaceți, acoperit, la 325 timp de 22 până la 25 de minute sau până când peștele se fulgi ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Scoateți din cuptor, adăugați unt, acoperiți din nou și lăsați să stea 3 minute sau până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Se servește cald.
12
* Înlocuiți alți pești albi groși,cum ar fi eglefinul, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește AlbPește Alb
EglefinEglefin

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Revista