Friptura de halibut este o fără gluten și pescatarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 329 calorii, 31g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru $6.97 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați vin, cartofi fingerling, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea de mare, puteți urma acest fel principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, și Friptură De Dovlecei Cu Roșii Halibut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți 4 căni de apă la fiert într-o cratiță la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați cartofi și gătiți 15 minute. (Cartofii nu vor fi complet fierți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
3
Se scurge și se lasă deoparte.
4
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Încălziți uleiul într-o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Se adaugă ceapa și se fierbe 3 până la 4 minute sau până se înmoaie și se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
7
Adăugați usturoi și roșii, și saut 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Tomate
8
Puneți peștele în tigaie și adăugați cartofi fierți rezervați, cimbru și următoarele 4 ingrediente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Cimbru
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Coaceți, acoperit, la 325 timp de 22 până la 25 de minute sau până când peștele se fulgi ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Scoateți din cuptor, adăugați unt, acoperiți din nou și lăsați să stea 3 minute sau până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Se servește cald.
12
* Înlocuiți alți pești albi groși,cum ar fi eglefinul, dacă doriți.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Halibut. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.