Friptura de oală cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 10 și costă $1.49 pe portie. O porție conține 251 calorii, 19g de proteine, și 11g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați morcovi, a.1. sos original, amestec de supă de ceapă-ciuperci și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Paleo Shredded Slow Cooker friptură de vită cu dovleac și Salsa + un aragaz lent Roundup și GIVEAWAY, și Friptură De Oală Cu Aragaz Lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se amestecă primele 3 ingrediente până se omogenizează.
2
Așezați carnea în aragaz lent; se acoperă cu legume și sos. Acoperiți cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
3
Gatiti la 8 pana la 9 ore (sau la 6 pana la 7 ore).