Friptură De Oală Cu Amestec De Supă De Coadă De Bou

Friptura de oală cu amestec de supă de coadă de bou necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și דל פחמימות,ă are 474 calorii, 30g de proteine, și 34G de grăsime pe porție. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca un fel principal accesibil pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de carne de vită, bere, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma berea, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes Guinness, Whisky Și Cremă Irlandeză ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 44%. Încercați Supă De Plăcintă Cu Oală De Pui Instant, Supă De Coadă De Bou, și Supă Coreeană De Coadă De Bou pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ștergeți carnea cu un prosop umed.
Puneți o tigaie de 5 până la 6 litri la foc mare și adăugați ulei (dacă doriți).
Se adaugă carnea și se rumenesc ușor peste tot, întorcându-se după cum este necesar, aproximativ 5 minute.
Transferați carnea într-un castron.
Adăugați ceapa și 2 linguri de apă în tigaie. Se amestecă frecvent până când ceapa se rumeneste ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați bere, amestec de supă și 1 cană de apă în tigaie; se amestecă pentru a elibera bucăți rumenite.
Adăugați carne de vită și orice suc. Se aduce la fierbere, se reduce focul, se acoperă și se fierbe ușor până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă, aproximativ 3 ore.
Ridicați carnea pe un platou și păstrați-o caldă.
Lăsați să stea cel puțin 10 minute pentru a tăia frumos. Între timp, dacă este necesar, fierbeți sosul, neacoperit, la foc mare, amestecând ocazional, până se reduce la 3 căni.
Feliați friptura și serviți cu sos.