Friptură De Oală
Friptura de oală ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 78g de proteine, 53G de grăsime, și un total de 855 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,53 USD pe porție. 3725 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de semințe de struguri, mai mulți morcovi, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este excelent. Încercați Aragaz Lent Balsamic Oală Friptură, Friptură Ușoară De Vită Balsamică - Fără Carbohidrați Și Fără Gluten, și Spaghete Instant cu o oală cu sos de carne pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1 Folosiți o oală acoperită cu fund gros (rezistentă la cuptor dacă intenționați să gătiți în cuptor), cum ar fi un cuptor olandez, suficient de mare pentru a ține friptura și legumele.
Încălziți 2 linguri de ulei la foc mediu mare (suficient de fierbinte pentru a arde carnea). Se usucă friptura cu prosoape de hârtie.
Presărați și frecați sare, piper și condimente italiene peste toată carnea. Friptură maro în oală, peste tot, câteva minute pe fiecare parte. Nu mișcați friptura în timp ce o parte se rumeneste, altfel nu se va rumeni bine.2 când friptura este rumenită, scoateți-o din tigaie și așezați-o pe o farfurie.
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți timp de aproximativ 5 până la 10 minute, până când încep să se rumenească.
Adăugați usturoiul și morcovii pentru a sta deasupra cepei. Puneți friptura deasupra cepei, usturoiului și morcovilor.
Adăugați 1/2 cană de vin roșu.
Adăugați frunza de dafin. Acoperă. Aduceți la foc mic și apoi reglați căldura până la cea mai mică căldură posibilă pentru a menține un foc mic atunci când este acoperit (gătim friptura la setarea caldă a gamei noastre electrice)*. (Dacă gătiți în cuptor, aduceți-l la foc mic mai întâi pe plită, apoi puneți-l în cuptor, porniți temperatura la 300 cm.F timp de 15 minute, apoi lăsați-l la 250 cm. f Pentru Prima oră, apoi 225 cm. după aceea.) 3 gătiți timp de 3 1/2 până la 4 1/2 ore sau mai mult, până când carnea este fragedă. (Dacă utilizați o oală sub presiune, reduceți timpul la jumătate).După gătit 3 1/2 ore. Rețineți cât de mult lichid a fost eliberat de carne. Acest lucru provine din gătitul lent la o temperatură foarte scăzută. Dacă friptura dvs. de oală este prea uscată, asigurați-vă că tigaia pe care o utilizați are un capac etanș și că gătiți la cea mai mică căldură posibilă pentru a menține fierberea scăzută.Sugerați servirea cu fasole verde și cartofi*dacă utilizați o gamă de gaz, este posibil să întâmpinați dificultăți în a obține flacăra suficient de scăzută. Un sfat pe care l-am citit recent în Cook ' s Illustrated sugerează înfășurarea strânsă a unei folii de aluminiu, modelarea acesteia într-o gogoașă slabă și punerea acesteia deasupra arzătorului pentru a crea o distanță puțin mai mare între gamă și tigaie. Dacă aveți una dintre acele game BTU ridicate, vă recomand să gătiți friptura la cuptor.