Friptură de mușchi înăbușită în sos de parmezan-piper

Friptura de mușchi înăbușită în parmezan - sosul de boabe de piper este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 18g de grăsime, și un total de 298 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, 1/2 cană Kraft lite sos italian zesty, brânză parmezană și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de mușchi sufocată cu sos Adobo, Mușchi de top cu coajă de piper cu sos de cremă de ciuperci, și Burgeri de friptură la grătar cu sos de friptură de casă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă 1/4 cană pansament peste friptură într-un vas superficial; întoarceți-vă pentru a acoperi uniform friptura. La frigider 30 min. la marinat. Între timp, amestecați smântână, 2 lingurițe. din pansamentul rămas, parmezan și piper. La frigider până este gata de servit.
Se încălzește restul de 2 linguri. dressing în tigaie mare se lipeasca pe foc mediu.
Adăugați ceapa; gătiți 7 până la 8 min. sau până se rumenesc, amestecând frecvent.
Scoateți ceapa din tigaie; deoparte.
Scoateți friptura din marinată; aruncați marinada.
Adăugați friptura în tigaie; gătiți la foc mediu 3 până la 4 min. pe fiecare parte sau până la coacere medie (160F).
Scoateți friptura din tigaie; se taie în fâșii subțiri.
Se servește acoperit cu sosul de smântână și ceapa.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlot-ul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.