Friptură de mușchi de porc la grătar
Friptura de mușchi de porc la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă fără lactate are 14 porții și costă 1,65 USD per porție . O porție conține 275 de calorii , 29 g de proteine și 5 g de grăsimi . 23 de persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Ziua de 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de zahăr brun, cuișoare măcinate, scorțișoară măcinată și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute . Per total, această rețetă obține un scor solid de 80% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptura de mușchi de porc suculentă și fragedă , Mușchi de porc la cuptor cu mere și Mușchi de porc glazurat cu zahăr brun și balsamic .
Instrucțiuni
Presărați friptura cu piper. Frigeți la grătar, acoperit, la foc mediu indirect timp de 1,5 până la 2 ore sau până când un termometru pentru carne arată 160°.
Lăsați să stea 10 minute înainte de a felia.
Într-o cratiță mare, combinați zahărul brun, amidonul de porumb și condimentele. Adăugați sucul de ananas, sosul dulce-acrișor, sosul Worcestershire și sucul de lămâie până la omogenizare. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până se îngroașă.
Decorați platoul cu felii de mere și portocale, salvie și frunze de mușcată trandafir, dacă doriți.