Friptură de mușchi de porc la grătar

Friptură de mușchi de porc la grătar
Friptura de mușchi de porc la grătar ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă fără lactate are 14 porții și costă 1,65 USD per porție . O porție conține 275 de calorii , 29 g de proteine și 5 g de grăsimi . 23 de persoane au preparat această rețetă și ar face-o din nou. Ziua de 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Un amestec de zahăr brun, cuișoare măcinate, scorțișoară măcinată și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este oferită de Taste of Home. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 45 de minute . Per total, această rețetă obține un scor solid de 80% . Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Friptura de mușchi de porc suculentă și fragedă , Mușchi de porc la cuptor cu mere și Mușchi de porc glazurat cu zahăr brun și balsamic .

Instrucțiuni

1
Presărați friptura cu piper. Frigeți la grătar, acoperit, la foc mediu indirect timp de 1,5 până la 2 ore sau până când un termometru pentru carne arată 160°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Lăsați să stea 10 minute înainte de a felia.
3
Într-o cratiță mare, combinați zahărul brun, amidonul de porumb și condimentele. Adăugați sucul de ananas, sosul dulce-acrișor, sosul Worcestershire și sucul de lămâie până la omogenizare. Aduceți la fierbere; gătiți și amestecați timp de 2 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Procent De Tequila BlancoProcent De Tequila Blanco
UmărUmăr
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați JulienneArdei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
4
Se servește cu friptura.
5
Decorați platoul cu felii de mere și portocale, salvie și frunze de mușcată trandafir, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții14
Scor De Sănătate23
Revista