Friptură de miel de primăvară cu vin și portocale rossimbrox

Friptură de miel de primăvară cu vin și portocale rossimbrox
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați mielul de primăvară fript cu vin și portocale de la rosul. Această rețetă servește 6 și costă 2,23 USD pe porție. O porție conține 250 de calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, ciorbă de legume, vin de la rossimbrox și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură de miel cu portocale și măsline, Umăr de miel fiert cu legume de primăvară, ierburi verzi și vin alb, și Friptură de miel cu firimituri de ierburi de primăvară.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la ventilator 180C / convențional 200C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Folosind un cuțit mic, tăiați orice exces de grăsime din miel și așezați grăsimea în forma de prăjire. Apoi încrucișați partea superioară și părțile laterale ale mielului cu cuțitul, făcând incizii superficiale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Se amestecă jumătate din uleiul de măsline cu rozmarinul, sarea și piperul și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
4
Așezați forma de prăjire la foc mediu și încălziți grăsimea de miel cu uleiul de măsline rămas timp de câteva secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5
Adăugați mielul și frecați uleiul de rozmarin deasupra și în bare. Continuați să întoarceți mielul în uleiul fierbinte până când începe să se coloreze peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
6
Introduceți legumele și crenguțele de ierburi în staniu, presărați mielul cu puțină sare în plus și prăjiți la cuptor timp de 50 de minute sau până când grăsimea exterioară începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți cositorul din cuptor și reduceți temperatura la ventilator 140C / convențional 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Răzuiește legumele departe de fundul cositorului și întoarce mielul. Ungeți cu puțină grăsime, apoi continuați să prăjiți timp de 45-50 de minute. Testați introducând o frigăruie metalică în partea cea mai groasă a piciorului: pentru carnea medie-rară, vârful ar trebui să se simtă cald la atingere, iar sucurile care rămân fără carne ar trebui să fie destul de roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
9
Scoateți mielul într-un vas de servire încălzit și acoperiți cu un cort liber de folie. Acest lucru va preveni scăparea căldurii și va permite Mielului să se relaxeze în timp ce sosul este făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
10
Blanch coaja de portocală în apă clocotită timp de 1 minut până se înmoaie, apoi se scurge și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
11
Scoateți legumele din cositorul de prăjire (rezervați-le pe cele care nu sunt prea întunecate pentru a înfășura friptura), apoi puneți cositorul la foc mediu și îndepărtați toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
12
Presărați făina și amestecați constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
13
Adăugați vinul, sucul de portocale și coaja și bulionul și fierbeți rapid timp de aproximativ 10 minute până când sosul se îngroașă, se colorează și se reduce cu aproximativ jumătate. Gustați și adăugați sare și piper, dacă este necesar. În cele din urmă, amestecați jeleul de coacăze roșii și fierbeți până se topește, apoi strecurați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
14
Serviți mielul înconjurat de orice legume rezervate, cu sosul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista