Friptură de miel de primăvară cu vin și portocale rossimbrox

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați mielul de primăvară fript cu vin și portocale de la rosul. Această rețetă servește 6 și costă 2,23 USD pe porție. O porție conține 250 de calorii, 8g de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, ciorbă de legume, vin de la rossimbrox și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Primăvară. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 25 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Cu o lingură scor de 59%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Friptură de miel cu portocale și măsline, Umăr de miel fiert cu legume de primăvară, ierburi verzi și vin alb, și Friptură de miel cu firimituri de ierburi de primăvară.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la ventilator 180C / convențional 200C / gaz
Folosind un cuțit mic, tăiați orice exces de grăsime din miel și așezați grăsimea în forma de prăjire. Apoi încrucișați partea superioară și părțile laterale ale mielului cu cuțitul, făcând incizii superficiale.
Se amestecă jumătate din uleiul de măsline cu rozmarinul, sarea și piperul și se lasă deoparte.
Așezați forma de prăjire la foc mediu și încălziți grăsimea de miel cu uleiul de măsline rămas timp de câteva secunde.
Adăugați mielul și frecați uleiul de rozmarin deasupra și în bare. Continuați să întoarceți mielul în uleiul fierbinte până când începe să se coloreze peste tot.
Introduceți legumele și crenguțele de ierburi în staniu, presărați mielul cu puțină sare în plus și prăjiți la cuptor timp de 50 de minute sau până când grăsimea exterioară începe să se rumenească.
Scoateți cositorul din cuptor și reduceți temperatura la ventilator 140C / convențional 160C / gaz
Răzuiește legumele departe de fundul cositorului și întoarce mielul. Ungeți cu puțină grăsime, apoi continuați să prăjiți timp de 45-50 de minute. Testați introducând o frigăruie metalică în partea cea mai groasă a piciorului: pentru carnea medie-rară, vârful ar trebui să se simtă cald la atingere, iar sucurile care rămân fără carne ar trebui să fie destul de roz.
Scoateți mielul într-un vas de servire încălzit și acoperiți cu un cort liber de folie. Acest lucru va preveni scăparea căldurii și va permite Mielului să se relaxeze în timp ce sosul este făcut.
Blanch coaja de portocală în apă clocotită timp de 1 minut până se înmoaie, apoi se scurge și se lasă deoparte.
Scoateți legumele din cositorul de prăjire (rezervați-le pe cele care nu sunt prea întunecate pentru a înfășura friptura), apoi puneți cositorul la foc mediu și îndepărtați toate, cu excepția a 1 lingură de grăsime.
Presărați făina și amestecați constant.
Adăugați vinul, sucul de portocale și coaja și bulionul și fierbeți rapid timp de aproximativ 10 minute până când sosul se îngroașă, se colorează și se reduce cu aproximativ jumătate. Gustați și adăugați sare și piper, dacă este necesar. În cele din urmă, amestecați jeleul de coacăze roșii și fierbeți până se topește, apoi strecurați.
Serviți mielul înconjurat de orice legume rezervate, cu sosul fierbinte.