Friptura de miel cu sos de prune este un fel principal care servește 12. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 282 calorii, 25g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Paști. Un amestec de ienibahar măcinat, ceapă verde, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Sos de prune pentru miel, Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de tigaie de struguri, și Friptură de porc cu sos de prune sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați învelișul subțire de grăsime din friptură. Faceți fante în carne; introduceți câte o așchie de usturoi în fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Așezați pe un raft într-o tigaie mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Se coace, neacoperit, la 325 CP timp de 1-1 / 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Între timp, pentru sosul de prune, într-o cratiță medie, călește ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan Alb
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați gemul, sosul de chili, sucul de struguri, sucul de lămâie și condimentul; aduceți la fierbere, amestecând ocazional. Se fierbe, neacoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Suc De Struguri
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Gem
6
Puneți friptura cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
7
Coaceți cu 1 oră mai mult, ungând ocazional sau până când carnea ajunge la coacerea dorită (pentru mediu, un termometru pentru carne ar trebui să citească 160 CP; bine făcut, 170 CP), ungând ocazional cu sos de prune. Aduceți sosul rămas la fiert;amestecați pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan Alb
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Lăsați friptura să stea 10-15 minute înainte de sculptură.