Friptură de miel cu ienupăr și rozmarin

Friptură de miel cu ienupăr și rozmarin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de miel cu ienupăr și rozmarin. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 364 calorii, 49G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 4,63 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la BBC Good Food necesită căței de usturoi, crenguțe de rozmarin, vin și fructe de ienupăr. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, care este super. Rețete similare sunt Friptură de miel cu rozmarin, Friptură de miel cu rozmarin, și Picior de friptură de miel cu usturoi și rozmarin.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Amestecați usturoiul, rozmarinul, boabele de piper și ienupărul împreună cu suficient ulei de măsline pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
3
Scoateți mielul din frigider și frecați energic cu pasta, apoi lăsați deoparte aproximativ 1 oră în timp ce mielul ajunge la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Așezați piciorul într-o formă de prăjire și prăjiți timp de aproximativ 1 oră 45 de minute.
5
Scoateți mielul și lăsați să se odihnească pe o scândură învelită în folie timp de cel puțin 30 de minute. Acest lucru vă va oferi miel care este încă ușor roz la mijloc. Dacă preferați carnea bine făcută, gătiți timp de 2 ore, apoi lăsați să se odihnească așa cum este menționat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Se toarnă cât mai multă grăsime din tigaie, apoi se pune tigaia pe foc direct, răzuind orice bucăți.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Se toarnă vinul, se aduce la fierbere și se reduce puțin răzuirea tigaiei cu o lingură de lemn. Se strecoară sucurile într-o cratiță și se condimentează după gust. Când mielul s-a odihnit, feliați-l. Introduceți orice suc în sos, apoi reîncălziți și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate54
Revista