Friptură de miel cu ienupăr și rozmarin

Friptură de miel cu ienupăr și rozmarin
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de miel cu ienupăr și rozmarin. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară are 364 calorii, 49G de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 4,63 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. 28 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la BBC Good Food necesită căței de usturoi, crenguțe de rozmarin, vin și fructe de ienupăr. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 94%, care este super. Rețete similare sunt Friptură de miel cu rozmarin, Friptură de miel cu rozmarin, și Picior de friptură de miel cu usturoi și rozmarin.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Amestecați usturoiul, rozmarinul, boabele de piper și ienupărul împreună cu suficient ulei de măsline pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3
Scoateți mielul din frigider și frecați energic cu pasta, apoi lăsați deoparte aproximativ 1 oră în timp ce mielul ajunge la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
4
Așezați piciorul într-o formă de prăjire și prăjiți timp de aproximativ 1 oră 45 de minute.
5
Scoateți mielul și lăsați să se odihnească pe o scândură învelită în folie timp de cel puțin 30 de minute. Acest lucru vă va oferi miel care este încă ușor roz la mijloc. Dacă preferați carnea bine făcută, gătiți timp de 2 ore, apoi lăsați să se odihnească așa cum este menționat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
6
Se toarnă cât mai multă grăsime din tigaie, apoi se pune tigaia pe foc direct, răzuind orice bucăți.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Se toarnă vinul, se aduce la fierbere și se reduce puțin răzuirea tigaiei cu o lingură de lemn. Se strecoară sucurile într-o cratiță și se condimentează după gust. Când mielul s-a odihnit, feliați-l. Introduceți orice suc în sos, apoi reîncălziți și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate54
Revista