Friptură De Miel Cu Glazură De Iaurt-Mentă

Nevoie de o curs principal fără gluten? Friptura de miel cu glazură de iaurt-mentă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 274 calorii. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, iaurt, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Friptură De Miel Cu Sos De Menta Iaurt, Raft de miel cu chutney-glazură de mentă, și Frigarui de miel si smochine la gratar cu glazura de piper menta.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din miel. Faceți câteva fante mici în miel; chestii cu felii de usturoi.
Combinați iaurtul și următoarele 5 ingrediente (iaurt prin frunze de dafin) într-o pungă mare cu fermoar; adăugați miel. Sigilați și marinați la frigider cel puțin 8 ore.
Preîncălziți cuptorul la 45
Scoateți mielul din pungă, rezervând marinada.
Așezați mielul pe o tigaie pentru pui; introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă porție de miel.
Se toarnă marinada peste miel; aranjați cartofii în jurul mielului. Înveliți ușor cartofii cu spray de gătit și presărați sare.
Coaceți la 450 timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 (nu scoateți mielul din cuptor).
Coaceți încă 1 oră și 15 minute sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu-rar) până la 160 (mediu).
Lăsați să stea 10 minute.