Friptură De Miel Cu Glazură De Iaurt-Mentă

Friptură De Miel Cu Glazură De Iaurt-Mentă
Nevoie de o curs principal fără gluten? Friptura de miel cu glazură de iaurt-mentă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 274 calorii. Pentru $2.46 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, iaurt, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Friptură De Miel Cu Sos De Menta Iaurt, Raft de miel cu chutney-glazură de mentă, și Frigarui de miel si smochine la gratar cu glazura de piper menta.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din miel. Faceți câteva fante mici în miel; chestii cu felii de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2
Combinați iaurtul și următoarele 5 ingrediente (iaurt prin frunze de dafin) într-o pungă mare cu fermoar; adăugați miel. Sigilați și marinați la frigider cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
3
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți mielul din pungă, rezervând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
5
Așezați mielul pe o tigaie pentru pui; introduceți termometrul pentru carne în cea mai groasă porție de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Se toarnă marinada peste miel; aranjați cartofii în jurul mielului. Înveliți ușor cartofii cu spray de gătit și presărați sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Coaceți la 450 timp de 15 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 325 (nu scoateți mielul din cuptor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazare Decojita, OptionalMazare Decojita, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Coaceți încă 1 oră și 15 minute sau până când termometrul înregistrează 145 (mediu-rar) până la 160 (mediu).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Lăsați să stea 10 minute.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate51
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista