Friptură de miel cu crustă Marionberry-Pecan

Friptură de miel cu crustă Marionberry-Pecan
Friptura de miel cu crustă Marionberry-Pecan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 420 calorii, 15g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați gem de boysenberry, pătrunjel, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma gemul, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri De Amprentă Umplute Cu Gem ca desert. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri, Friptură de miel cu crustă de boabe de piper, și Friptură de miel cu crustă de ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Presărați mielul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
MielMiel
3
Combinați dulceața și muștarul Dijon într-un castron mic; bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muștar DijonMuștar Dijon
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Amestecați pecanele, pătrunjelul Italian și pesmetul proaspăt într-un alt castron mic pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet ProaspătPesmet Proaspăt
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Întindeți jumătate din glazura de muștar pe partea rotunjită a fiecărui raft de miel. Bateți jumătate din amestecul de pesmet peste glazură de muștar pe fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Raft De MielRaft De Miel
MuștarMuștar
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
6
Stropiți fiecare cu 2 linguri de unt topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
7
Transferați mielul pe o foaie mare de copt cu margini. Se prăjește până când toppingul de pesmet este auriu și termometrul este introdus în registrele de miel 130 F pentru mediu-rar, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
8
Tăiați rafturile între oase în ChP-uri individuale și serviți.
1
Pentru pesmet proaspăt, măcinați bucăți de pâine franceză fără crustă în robotul de bucătărie până la firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet ProaspătPesmet Proaspăt
Pâine FrancezăPâine Franceză
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista