Friptură de miel cu crustă Marionberry-Pecan
Friptura de miel cu crustă Marionberry-Pecan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.76 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 420 calorii, 15g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați gem de boysenberry, pătrunjel, nuci pecan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma gemul, puteți urma acest fel principal cu Cookie-Uri De Amprentă Umplute Cu Gem ca desert. Paște va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri, Friptură de miel cu crustă de boabe de piper, și Friptură de miel cu crustă de ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Presărați mielul cu sare și piper.
Combinați dulceața și muștarul Dijon într-un castron mic; bateți pentru a amesteca.
Amestecați pecanele, pătrunjelul Italian și pesmetul proaspăt într-un alt castron mic pentru a amesteca.
Întindeți jumătate din glazura de muștar pe partea rotunjită a fiecărui raft de miel. Bateți jumătate din amestecul de pesmet peste glazură de muștar pe fiecare.
Stropiți fiecare cu 2 linguri de unt topit.
Transferați mielul pe o foaie mare de copt cu margini. Se prăjește până când toppingul de pesmet este auriu și termometrul este introdus în registrele de miel 130 F pentru mediu-rar, aproximativ 30 de minute.
Tăiați rafturile între oase în ChP-uri individuale și serviți.
Pentru pesmet proaspăt, măcinați bucăți de pâine franceză fără crustă în robotul de bucătărie până la firimituri grosiere.