Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri

Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri
Friptura de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 607 calorii, 54g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $7.45 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cățel de usturoi, miel bine tăiat, struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de miel cu sos proaspăt de mentă, Friptură De Miel Cu Sos De Mentă Proaspătă, și Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se fierbe toate ingredientele într-o cratiță mare până se reduce la 2 1/3 cani, aproximativ 20 de minute. Mișto. Puree în blender. Faceți înainte: se poate face cu 5 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1
Pulsați strugurii, măslinele, rozmarinul tocat, oțetul și cățelul de usturoi în mini procesor până când măslinele sunt tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
RozmarinRozmarin
OțetOțet
StruguriStruguri
MăslineMăsline
2
Transferați în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă mielul măcinat, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miel MăcinatMiel Măcinat
PiperPiper
SareSare
4
Presărați rafturi de miel cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Raft De MielRaft De Miel
5
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați 1 raft, cu carnea în jos și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Așezat pe o foaie de copt cu margini, cu carnea în sus. Repetați cu 1 lingură de ulei și raftul rămas; rezervați tigaia. Mielul rece complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
TigaieTigaie
7
Adăugați 1/2 cană de bulion în tigaie. Se fierbe până se reduce la glazură, răzuind bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se adaugă în sos. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
9
Întindeți fiecare raft cu 1 lingură de muștar. Apăsați jumătate de cârnați de miel deasupra fiecărui raft (stratul va fi subțire). Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
CârnațiCârnați
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
MielMiel
10
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Combinați pesmetul, 2 linguri de ulei și 2 linguri de muștar într-o tigaie medie. Se aruncă la foc mediu până începe să se coloreze, aproximativ 5 minute. Apăsați firimituri peste cârnați pe fiecare raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
MuștarMuștar
CârnațiCârnați
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Tăiați crusta de firimituri (nu miel) între oase pentru a înscrie. Se prăjește până când termometrul este introdus în registrele centrale 135 F, aproximativ 30 de minute pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
13
Transferați mielul în platou; lăsați să se odihnească 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
14
Se toarnă sucuri din foaia de copt în sos. Se fierbe într-o cratiță mică până se reduce la aproximativ 1 1/3 căni, aproximativ 9 minute (sosul se va îngroșa ușor). Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
15
Tăiați mielul între oase în cotlet. Puneți două pe fiecare farfurie. Lingura sos peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
MielMiel
1
Martincrucn CCR. Dax 2005"Ergo" Tempranillo (Spania, $14), cu fructe pline de viață,corp plin și textura suplă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TempranilloTempranillo
FructeFructe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiPaști
Revista