Friptură de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri

Friptura de miel cu crustă de cârnați de miel și sos proaspăt de struguri ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 607 calorii, 54g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $7.45 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Paște. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de cățel de usturoi, miel bine tăiat, struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de miel cu sos proaspăt de mentă, Friptură De Miel Cu Sos De Mentă Proaspătă, și Friptură De Miel Cu Sos De Miel Picant pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se fierbe toate ingredientele într-o cratiță mare până se reduce la 2 1/3 cani, aproximativ 20 de minute. Mișto. Puree în blender. Faceți înainte: se poate face cu 5 zile înainte. Acoperiți și refrigerați.
Pulsați strugurii, măslinele, rozmarinul tocat, oțetul și cățelul de usturoi în mini procesor până când măslinele sunt tocate.
Se amestecă mielul măcinat, 1/2 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Presărați rafturi de miel cu sare și piper.
Încălziți 1 lingură de ulei în tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați 1 raft, cu carnea în jos și gătiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute. Așezat pe o foaie de copt cu margini, cu carnea în sus. Repetați cu 1 lingură de ulei și raftul rămas; rezervați tigaia. Mielul rece complet.
Adăugați 1/2 cană de bulion în tigaie. Se fierbe până se reduce la glazură, răzuind bucățile rumenite.
Se adaugă în sos. Acoperiți și răciți.
Întindeți fiecare raft cu 1 lingură de muștar. Apăsați jumătate de cârnați de miel deasupra fiecărui raft (stratul va fi subțire). Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Combinați pesmetul, 2 linguri de ulei și 2 linguri de muștar într-o tigaie medie. Se aruncă la foc mediu până începe să se coloreze, aproximativ 5 minute. Apăsați firimituri peste cârnați pe fiecare raft.
Tăiați crusta de firimituri (nu miel) între oase pentru a înscrie. Se prăjește până când termometrul este introdus în registrele centrale 135 F, aproximativ 30 de minute pentru mediu-rar.
Transferați mielul în platou; lăsați să se odihnească 10 minute.
Se toarnă sucuri din foaia de copt în sos. Se fierbe într-o cratiță mică până se reduce la aproximativ 1 1/3 căni, aproximativ 9 minute (sosul se va îngroșa ușor). Se condimentează cu sare și piper.
Tăiați mielul între oase în cotlet. Puneți două pe fiecare farfurie. Lingura sos peste.
Martincrucn CCR. Dax 2005"Ergo" Tempranillo (Spania, $14), cu fructe pline de viață,corp plin și textura suplă.