Friptură de hrean la grătar cu salată de ciuperci

Friptura de hrean la grătar cu salată de ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $5.74 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 20g de grăsime, și un total de 330 calorii. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână ciuperci precum stridii, ulei de măsline, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată de friptură la grătar cu pansament de hrean, Salată de friptură la grătar cu pansament de hrean, și Friptură cu ochi de coastă cu hrean și cremă de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți un grătar cu cărbune sau gaz pentru căldură mare (450 până la 550; puteți ține mâna 5 in. deasupra grătarului de gătit doar 2 până la 4 secunde). Într-un castron mic, combinați hreanul, 2 lingurițe. ulei și usturoi.
Întindeți jumătate de amestec pe o parte a fripturii.
Folosind un teanc de prosoape de hârtie cu ulei și clești, grătar de gătit cu ulei.
Așezați friptura, sosul în jos, pe grătar.
Întindeți sosul rămas pe partea superioară. Friptură la grătar, întorcându-se o dată, până când se face așa cum doriți, 10 minute pentru mediu-rar. Între timp, ciupercile la grătar lângă friptură până când apar urme calde și la grătar, aproximativ 6 minute.
Transferați friptura pe o tăietură și presărați sare de mare. Cort cu folie și lăsați să se odihnească 10 minute.
Puneți ciupercile într-un castron mediu.
Adăugați mche, restul de 2 linguri. ulei, suc de lămâie, sare kosher și piper și aruncați ușor pentru a combina.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.