Friptură de fustă prăjită cu ardei iute Poblano și ceapă

Friptură de fustă prăjită cu ardei iute Poblano și ceapă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de fustă cu ardei iute Poblano și ceapă. Pentru $3.69 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 280 calorii, 34G de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ardeiul crăpat, ceapa, uleiul de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Încercați O tigaie cuptor Fusta friptură cu Broccolini și fasole albă, Friptură De Fustă Cu Sos Poblano, și Poblano & Fusta Friptură Fajitas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Prăjiți ardeii iute pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu la 5 inci de la căldură 5 minute pe fiecare parte sau până când ardeii iute arată vezicule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Foaie De CoptFoaie De Copt
2
Așezați ardeii iute într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar; sigilați și lăsați să stea 15 minute pentru a slăbi pielea. Curățați ardeii iute; îndepărtați și aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
SemințeSemințe
3
Tăiați ardeii iute în felii subțiri și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
4
Tăiați friptura în 4 până la 6 bucăți și așezați friptura într - un vas de copt de 11 x 7 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Se toarnă marinada cu suc de portocale amare peste friptură și se presară uniform cu sare și piper. Acoperiți și răciți 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De PortocaleSuc De Portocale
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
6
Scurgeți friptura, aruncând marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
7
Încălziți o tigaie din fontă la foc mediu-mare 3 minute; adăugați ulei. Gătiți bucăți de friptură, în loturi, 5 minute pe fiecare parte sau până când un termometru pentru carne introdus în friptură citește 135 sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
8
Scoateți pe o farfurie de servire și păstrați la cald.
9
Adăugați ceapă, morcovi și ardei iute în tigaie; gatiti, amestecand des, 10 minute sau pana cand ceapa se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MorcovMorcov
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Tăiați bucățile de friptură în diagonală peste Bob în fâșii subțiri. Puneți legumele peste friptură; serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
BoabeBoabe
FripturăFriptură
11
Notă:numai în scopuri de testare, am folosit marinada Goya Bitter Orange.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PortocaliuPortocaliu

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Miranda Lambert County Road Merlot Wine cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Miranda Lambert County Road Merlot Vin
Spiritul nostru cel mai robust este plin de aromă fructată și culoare puternică, dar netedă ca textură și livrare. Cu esența sa de boabe coapte, aroma persistă atâta timp cât finisajul exploziv. Acest Merlot catifelat uscat este dotat cu echilibrul corect de putere și finețe care îl fac un însoțitor excelent pentru friptură și paste cu sos roșu corpolent și ciocolată neagră.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista