Friptură de fustă cu Haricots Verts, porumb și Pesto

Nevoie de o curs principal fără gluten și fără lactate? Friptura de fustă cu Haricots Verts, porumb și Pesto ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $ 4.87 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 473 calorii. Este perfect pentru ziua valentin. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, haricots verts, porumb ureche și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Paste Cu Pesto De Spanac Și Haricots Verts, Salată de cartofi Pesto cu roșii și Haricots Verts, și Salată Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se usucă friptura și se taie în 4 bucăți, apoi se presară peste tot cu sare și piper.
Încălziți 1/2 lingură de ulei într-o tigaie grea de 12 inci la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati porumbul, amestecând, până când începe să se rumenească, 1 până la 2 minute.
Transferați într-un castron mare.
Adăugați ulei de lingură rămas în tigaie și fripturi de saut de la saut, dacă este necesar, răsturnând o dată, 3 până la 5 minute pe lot pentru bucăți subțiri și 5 până la 7 minute pe lot pentru bucăți mai groase (pentru mediu-rare).
Transferați fripturile pe o tăietură și lăsați să stea cu 5 minute înainte de feliere.
În timp ce fripturile se odihnesc, gătiți haricots verts într-o oală mare cu apă clocotită bine sărată, neacoperită, până când este fragedă, aproximativ 4 minute, și scurgeți-o bine într-o strecurătoare.
Adăugați fasole la porumb, apoi adăugați pesto, amestecând pentru a acoperi.
Serviți porumb și fasole acoperite cu friptură feliată.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Provenance Vineyards Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Napa Valley Merlot]()
Napa Valley Merlot
Merlotul nostru din 2006 nu este timid, cu nuanța sa profundă și întunecată de granat și aromele abundente de negru bogatcireșe, cassis și cuișoare. Taninurile abordabile, integrate, încadrează fructul întunecat Generosarome și acoperă palatul cu catifea moale. Finisajul lung, Fructat, dantelat cu condimente de toamnă,se termină cu un zing de afine plin de viață. "Acesta este un vin foarte elegant dintr-o epocă superbă. Iaasta, Miles!"râde vinificatorul Tom Rinaldi, cu o referire la filmul lateral.