Friptură de flancuri cu sos de vin cu usturoi
Flank Friptură cu sos de vin cu usturoi este o rețetă fără gluten și primară, cu 4 porții. O porție conține 398 de calorii , 37 g de proteine și 20 g de grăsimi . Pentru 4,15 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 26 de fani. Un amestec de piper, unt, ceapă verde și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru ziua indragostitilor . Funcționează bine ca fel principal destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 66% , care este solid. Încercați Flank Friptură cu sos de ciuperci , Flank Friptură cu sos Chimichurri și Asian Flank Friptură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați usturoiul în jumătate, puneți-l pe un pătrat de folie și stropiți cu ulei de măsline. Înfășurați.
Coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 45 de minute. Stoarceți cățeii de usturoi prăjiți din coajă și amestecați într-un piure. Pus deoparte.
Stropiți friptura cu sare și o cantitate generoasă de piper proaspăt măcinat.
Încinge o tigaie mare și grea la foc mediu-înalt, dar nu adăugați grăsime. Când este fierbinte, gătiți friptura condimentată până când se prăjește și se rumenește bine pe ambele părți, aproximativ un minut pe parte. Reduceți focul la mediu și adăugați 2 linguri de unt. Continuați să gătiți timp de 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Scoateți carnea și păstrați-l la cald.
Se toarnă grăsimea în tigaie și se adaugă ceapa și vinul roșu. Se aduce la fierbere și se amestecă piureul de usturoi. Se fierbe până când vinul scade la jumătate și este gros și însiropat. Pe măsură ce fierbe, răzuiește bucățile rumenite cu o lingură de lemn. Se amestecă sucul de carne care s-a acumulat sub friptură. Se fierbe încă o secundă sau cam asa ceva.
Se ia de pe foc, si se adauga restul de 2 linguri de unt pana se incorporeaza in sosul de vin.
Tăiați rapid carnea împotriva bobului, în fâșii subțiri. Aranjați pe un platou fierbinte și turnați sosul în centrul feliilor.