Friptură de flancuri cu sos de vin cu usturoi

Friptură de flancuri cu sos de vin cu usturoi
Flank Friptură cu sos de vin cu usturoi este o rețetă fără gluten și primară, cu 4 porții. O porție conține 398 de calorii , 37 g de proteine și 20 g de grăsimi . Pentru 4,15 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 26 de fani. Un amestec de piper, unt, ceapă verde și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru ziua indragostitilor . Funcționează bine ca fel principal destul de scump. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 66% , care este solid. Încercați Flank Friptură cu sos de ciuperci , Flank Friptură cu sos Chimichurri și Asian Flank Friptură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați usturoiul în jumătate, puneți-l pe un pătrat de folie și stropiți cu ulei de măsline. Înfășurați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați Cubulețe2 Ardei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați Cubulețe
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Toppinguri AsortateToppinguri Asortate
Echipamente pe care le vei folosi
Borcane Fiecare) Ciuperci întregi, ScurseBorcane Fiecare) Ciuperci întregi, Scurse
2
Coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 45 de minute. Stoarceți cățeii de usturoi prăjiți din coajă și amestecați într-un piure. Pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
9 Biscuiți Graham întregi Cu Scorțișoară, Rupti în Jumătate9 Biscuiți Graham întregi Cu Scorțișoară, Rupti în Jumătate
3
Stropiți friptura cu sare și o cantitate generoasă de piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
12 Salvatori Albi12 Salvatori Albi
4
Încinge o tigaie mare și grea la foc mediu-înalt, dar nu adăugați grăsime. Când este fierbinte, gătiți friptura condimentată până când se prăjește și se rumenește bine pe ambele părți, aproximativ un minut pe parte. Reduceți focul la mediu și adăugați 2 linguri de unt. Continuați să gătiți timp de 3 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garnituri Optionale: Frisca, Seminte De Rodie Si Zahar De CofetarieGarnituri Optionale: Frisca, Seminte De Rodie Si Zahar De Cofetarie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați CubulețeArdei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați Cubulețe
5
Scoateți carnea și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Se toarnă grăsimea în tigaie și se adaugă ceapa și vinul roșu. Se aduce la fierbere și se amestecă piureul de usturoi. Se fierbe până când vinul scade la jumătate și este gros și însiropat. Pe măsură ce fierbe, răzuiește bucățile rumenite cu o lingură de lemn. Se amestecă sucul de carne care s-a acumulat sub friptură. Se fierbe încă o secundă sau cam asa ceva.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Ardei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați CubulețeArdei Gras (1 Roșu, 1 Verde), Tăiați Cubulețe
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și FeliateAmbalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
7
Se ia de pe foc, si se adauga restul de 2 linguri de unt pana se incorporeaza in sosul de vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garnituri Optionale: Frisca, Seminte De Rodie Si Zahar De CofetarieGarnituri Optionale: Frisca, Seminte De Rodie Si Zahar De Cofetarie
1 Linguriță Fulgi De Ardei Roșu Zdrobiți -- Mergeți Mai Grei Pentru Un Plus Picant1 Linguriță Fulgi De Ardei Roșu Zdrobiți -- Mergeți Mai Grei Pentru Un Plus Picant
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
8
Tăiați rapid carnea împotriva bobului, în fâșii subțiri. Aranjați pe un platou fierbinte și turnați sosul în centrul feliilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Fulgi De Ardei Roșu Zdrobiți -- Mergeți Mai Grei Pentru Un Plus Picant1 Linguriță Fulgi De Ardei Roșu Zdrobiți -- Mergeți Mai Grei Pentru Un Plus Picant
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
9
Serviți deodată.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista