Friptură De Flanc Umplută Cu Slănină

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc umplută cu slănină. Această rețetă servește 4 și costă 4,05 USD pe porție. O porție conține 441 calorii, 44G de proteine, și 26g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, ciuperci, sare de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma baconul, puteți urma acest fel principal cu Cataramă De Afine ca desert. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de flanc umplută la grătar în stil Muffuletta (umplută cu Salumi, Provolone și salată de măsline), Friptură De Flanc Umplută, și Friptură de flanc umplută pentru doi pentru rețete similare.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4 stele din 5 și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.