Friptură De Flanc Umplute

Friptura de flanc umplută ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Pentru $ 4.72 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 48G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 677 calorii. Această rețetă de la Toțiretetele au 77 de fani. Un amestec de unt, friptură de flanc, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta va fi un hit la dvs valentin zi eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Friptura de flanc umplută la grătar în stil Muffuletta (umplută cu Salumi, Provolone și salată de măsline), Friptură De Flanc Umplute, și Friptură De Flanc Umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, combinați amestecul de umplutură, apă și unt sau margarină.
Se amestecă bine și se lasă să stea 5 minute. Puneți umplutura pe friptură, lăsând o margine de 1 inch.
Adăugați ceapa verde și ardeiul gras roșu.
Rulați de la marginea lungă a fripturii și fixați-o cu scobitori din lemn.
Așezați cusătura de friptură cu fața în jos într-un vas de copt de 9x13 inci.
Într-un castron mic separat, combinați sosul, vinul sau sucul de mere, usturoiul și brânza.
Se amestecă bine și se toarnă peste friptură.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 1 oră, scoateți din cuptor și lăsați să stea înainte de feliere.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Provincia Peju Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
![Provincia Peju Merlot]()
Provincia Peju Merlot
Vintage-ul din 2010 prezintă caracteristicile elegante și atrăgătoare ale Merlot, cu arome vii de prune și coacăze negre. Indicii de anason și vanilie pe nas se deschid către straturi complexe, integrate de arome de zmeură, cireșe și cacao, care conferă o impresie izbitoare asupra Palatului.