Friptură de flanc sud-vest cu Salsa

Friptură de flanc sud-vest cu Salsa
Friptura din flancul de sud-vest cu Salsan este o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 felul principal. Pentru $ 2.21 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 220 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați muștar, friptură de flanc, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 21 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 78%. Încercați Friptură de flanc sud-vest cu Salsa, Friptura Din Flancul De Sud-Vest, și Southwest Herb Flanc Steak pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 3 ingrediente. Frecați uleiul de măsline uniform peste friptura de flanc; presărați cu amestec de condimente. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2
Grătar, acoperit cu capac de grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
3
7 până la 8 minute pe fiecare parte sau la gradul dorit de coacere.
4
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în fâșii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Se servește cu Salsa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Expoziționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateNormal
Gata În21 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista