Friptură de flanc rulată cu Prosciutto și busuioc

Friptura de flanc rulată cu Prosciutto și busuioc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 524 calorii, 43G de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, usturoi, cimbru și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Friptură de flanc marinată cu vin roșu umplută cu Prosciutto, Fontinan și busuioc cu Cabernet-reducere de șalotă, Friptură De Flanc Laminată Umplută, și Rețetă De Friptură De Flanc Rulată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprindeți un foc fierbinte într-un grătar sau preîncălziți cuptorul la 35
Într-un castron mare, combinați firimiturile de pâine cu pătrunjelul, Fontina, măslinele, parmezanul, 2 linguri de ulei de măsline și 1 lingură de cimbru.
Așezați friptura pe o suprafață de lucru cu o margine scurtă orientată spre dvs. Apăsați o mână plată pe carne pentru a o menține. Folosind un cuțit lung și ascuțit, faceți o tăietură orizontală într-o parte lungă a fripturii până la 1/2 inch de marginea opusă. Deschideți friptura de flanc ca o carte.
Acoperiți partea tăiată a fripturii cu feliile de prosciutto, apoi acoperiți cu un strat de frunze de busuioc.
Întindeți deasupra amestecul de pesmet. Începând cu partea orientată spre dvs., înfășurați bine friptura în jurul umpluturii. Folosind șirul de bucătărie, legați rola în 4 sau 5 locuri.
Într-un castron mic, combinați restul de 1 lingură de ulei de măsline și 2 lingurițe de cimbru cu sarea, usturoiul și piperul. Frecați acest amestec peste friptura rulată.
Așezați cărbunii pe o parte a grătarului sau opriți o parte a grătarului. Grătiți friptura la foc mare până se rumeneste peste tot, 8 până la 10 minute; întoarceți friptura de 4 ori pe măsură ce gătește. Îndepărtați carnea de căldura directă și grătiți timp de 15 până la 20 de minute sau până când un termometru instant înregistrează 120 până la 125 pentru mediu rar. Alternativ, încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor.
Adăugați friptura rulată și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot, 8 până la 10 minute.
Transferați tigaia în cuptor și prăjiți friptura timp de 20 până la 30 de minute sau până când un termometru instant înregistrează 120 până la 125 pentru mediu rar.
Transferați friptura rulată pe o placă de sculptură, acoperiți ușor cu folie și lăsați să se odihnească timp de 10 minute. Aruncați corzile și tăiați friptura transversal de 1/2 inch grosime.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.