Friptură De Flanc Marinată La Grătar În Stil Steakhouse

Steakhouse - stil gratar friptură flanc marinat ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Această rețetă servește 4 și costă 1,79 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 405 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, sos Worcestershire, șalotă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Friptură de flanc marinată în stil thailandez și salată de ierburi, Friptură De Flanc Marinată La Grătar, și Friptură De Flanc Marinată La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați sosul Worcestershire, sosul de soia, zahărul brun, hamsiile, usturoiul, muștarul, pasta de roșii și uleiul vegetal într-un blender și amestecați până se omogenizează, cremos și emulsionat.
Transferați 1/3 de marinată într-un recipient mic, adăugați arpagic și șalotă, amestecați pentru a combina și rezervați.
Așezați friptura de flanc într-o pungă cu fermoar de dimensiuni de galon, cu marinada rămasă. Apăsați aerul, sigilați punga și lăsați carnea să se marineze, întorcându-se ocazional, timp de cel puțin 1 oră și până la 1
Scoateți friptura din marinată și uscați-o cu prosoape de hârtie. Aprindeți un coș mare plin de cărbuni și așteptați până când sunt acoperiți de cenușă cenușie.
Se întinde uniform pe 1/2 de grătar, lăsând cealaltă jumătate goală.
Puneți grătarul de gătit la loc, acoperiți și lăsați grătarul să se preîncălzească timp de 5 minute. Răzuiți grătarele de gătit curate, apoi așezați friptura de flanc peste partea fierbinte a grătarului. gatiti pana se carbonizeaza bine, aproximativ 3 minute. Întoarceți friptura și continuați să gătiți până când a doua parte este bine carbonizată, cu aproximativ 3 minute mai mult.
Transferați friptura pe partea mai rece a grătarului, acoperiți și gătiți până când centrul fripturii înregistrează 125 de metri pătrați pe un termometru cu citire intantă pentru mediu-rar sau 135 de metri pătrați pentru mediu.
Transferați pe o tăietură, cort cu folie și lăsați friptura să se odihnească cel puțin 5 minute. Sculptați și serviți, trecând masa de marinadă suplimentarălateral.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptură în meniu? Încercați să împerecheați cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Anthem Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 99 de dolari pe sticlă.
![Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley]()
Imnul Estate Merlot Mt. Vin Veeder Napa Valley
cireș negru, condiment, bogat