Friptură De Flanc Marinată La Grătar
Barbequed friptură flanc marinat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.32 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 352 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 106 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți oțet distilat, sos de soia, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Friptură De Flanc Marinată, Friptură De Flanc Marinată, și Friptură De Flanc Marinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un blender, combinați sosul de soia, mierea, oțetul, ghimbirul, praful de usturoi și uleiul vegetal.
Așezați friptura într-un vas de sticlă sau ceramică superficială. Pierceți ambele părți ale fripturii cu o furculiță ascuțită.
Se toarnă marinata peste friptură, apoi se întoarce și se acoperă cealaltă parte. Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Preîncălziți grătarul pentru căldură mare.
Așezați grătarul la cel mai înalt nivel și periați ușor cu ulei.
Puneți fripturile pe grătar și aruncați marinada. Friptura la grătar timp de 10 minute, întorcându-se o dată sau la coacerea dorită.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
![Colecția Raymond R Merlot]()
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.