Friptură De Flanc Marinată La Grătar

Friptură De Flanc Marinată La Grătar
Barbequed friptură flanc marinat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $2.32 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 352 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. 106 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți oțet distilat, sos de soia, miere și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până miere ai putea urma acest curs principal cu Miere De Turtă Dulce ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Friptură De Flanc Marinată, Friptură De Flanc Marinată, și Friptură De Flanc Marinată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un blender, combinați sosul de soia, mierea, oțetul, ghimbirul, praful de usturoi și uleiul vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Ulei VegetalUlei Vegetal
Sos De SoiaSos De Soia
OțetOțet
GhimbirGhimbir
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați friptura într-un vas de sticlă sau ceramică superficială. Pierceți ambele părți ale fripturii cu o furculiță ascuțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
3
Se toarnă marinata peste friptură, apoi se întoarce și se acoperă cealaltă parte. Acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
4
Preîncălziți grătarul pentru căldură mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
5
Așezați grătarul la cel mai înalt nivel și periați ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Puneți fripturile pe grătar și aruncați marinada. Friptura la grătar timp de 10 minute, întorcându-se o dată sau la coacerea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Raymond R Collection Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Colecția Raymond R Merlot
Colecția Raymond R Merlot
Merlot umple gura cu arome netede de cireșe, zmeură și prune, împreună cu indicii de pământ și condimente în finisajul de vanilie prăjită. Corpolent, dar abordabil, cu un echilibru bun de acid și taninuri. Asociați - vă cu orice, de la somon la grătar, filet de porc, pui la grătar și coaste până la curry roșu thailandez sau tagine marocane.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista