Friptură de flanc marinată cu var cu salată de plante

Friptura de flanc marinată cu var cu salată de plante ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 678 calorii, 50g de proteine, și 49G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.23 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, suc de portocale, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de flanc marinată în stil thailandez și salată de plante, Friptură De Flanc Marinată Cu Roșii, și Friptură De Flanc Marinată Cu Ierburi La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați sucul de lămâie, sucul de portocale, usturoiul, oțetul balsamic, uleiul de măsline și sarea și piperul. Într-o pungă mare de plastic peste un vas de copt superficial.
Adăugați friptura și întoarceți-o pentru a acoperi ambele părți. Acoperiți și refrigerați timp de 30 de minute, apoi trageți din frigider și lăsați friptura să ajungă la temperatura camerei, aproximativ 10 minute.
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Scoateți friptura din marinată și condimentați ambele părți cu sare și piper. Grătar timp de 5 până la 7 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar.
Lăsați să se odihnească 10 minute. Feliați friptura împotriva bobului, în felii subțiri.
Spălați ciorchinii de ierburi și uscați-le ușor cu un prosop de bucătărie.
Scoateți frunzele din mănunchiurile de plante și puneți-le într-un bol mediu.
Bateți împreună uleiul de măsline și sucul de lămâie și condimentați, după gust, cu sare și piper. Aruncați frunzele cu suficient pansament pentru a le acoperi ușor (este posibil să nu aveți nevoie de tot pansamentul). Condimentează salata cu sare și piper, după gust. Top friptură felii cu salata de plante medicinale și se servește.