Friptură De Flanc Marinată Balsamic

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc marinată Balsamic. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap are 182 calorii, 24g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru $2.2 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare și piper, rozmarin, friptură de flanc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de flanc marinată balsamică și Dijon, Friptură de flanc la grătar marinată Balsamic cu gust de ardei gras, și Friptură De Flanc Marinată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați oțetul, zahărul, rozmarinul și 1 1/2 linguriță. sare într-o pungă cu fermoar.
Adăugați friptura în pungă, sigilați și întoarceți punga de mai multe ori pentru a acoperi carnea cu marinată. Refrigerați 20 de minute, rotind o dată sau de două ori.
Preîncălziți un grătar cu gaz la maxim timp de 20 de minute.
Scoateți friptura din marinată și presărați ambele părți cu sare și piper. Aruncați marinada. Friptura la grătar timp de 4 până la 6 minute, răsturnați și continuați să grătiți până când este gata, cu 3 până la 4 minute mai mult pentru mediu-rar, în funcție de grosimea cărnii și de căldura grătarului. (Alternativ, grătiți în loturi pe o tigaie de grătar ușor unsă la foc mediu-mare pe aragaz.)
Transferați friptura pe scândură, cortați-o ușor cu folie și lăsați-o să stea cu 5 minute înainte de feliere și servire.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Un vin pe care l-ai putea încerca este Rabble Merlot. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Rabla Merlot]()
Rabla Merlot
Cireș negru sportiv, fructe de pădure întunecate, ciocolată de malț cu note nuanțate de stejar francez de vanilie și mocha. Elegant și rafinat la gust, cu o mulțime de fructe întunecate care duc la un finisaj mătăsos și moale.