Friptură De Flanc Marinată

Friptură De Flanc Marinată
Această rețetă servește 6. O porție conține 157 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Dacă $1.32 pe portie se încadrează în bugetul dvs., friptura de flanc marinată ar putea fi o uimitoare fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru ziua valentin. Un amestec de miere, sherry de gătit, fulgi de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Friptură De Flanc Marinată, Friptură De Flanc Marinată, și Friptură De Flanc Marinată.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele într-un vas de sticlă sau ceramică.
2
Scoateți friptura de flanc din pachet și dați-i o clătire rapidă. Înveliți ambele părți ale cărnii cu marinată. La frigider cel puțin 3 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Scoateți friptura din marinată și așezați-o pe o farfurie în timp ce încălziți tigaia pentru grătar. Asigurați-vă că porniți ventilatorul de evacuare deasupra capului, deoarece procesul de gătit poate fi destul de fum. Când tigaia este extrem de fierbinte, așezați friptura într-un unghi ușor, deoarece acest lucru face ca semnele de grătar să fie mai atrăgătoare. Gatiti fara sa atingeti timp de aproximativ 1 la 2 minute. Rotiți carnea la aproximativ 45 de grade, păstrând-o pe aceeași parte și gătiți încă 1 minute.Acum întoarceți-l pe cealaltă parte. Gătiti folosind aceeași metodă pe cealaltă parte, gătind timp de 1 1/2 minute, apoi rotind-o și terminând procesul de gătit. Gătesc dunga flancului până la mediu rar, care durează de obicei aproximativ 5 până la 7 minute Timp total de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
6 Fripturi De 8 Uncii6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți carnea pe o tăietură și lăsați-o să se odihnească câteva minute înainte de a o felia.Când sunteți gata, tăiați subțire carnea împotriva bobului. Asta înseamnă că găsiți striațiile/liniile direcționale din bobul de carne și feliați perpendicular pe acesta. Sos opțional controversat: înainte de a grăta friptura de flanc, strecurați marinada într-o cratiță mică. Aruncați ceea ce rămâne în sită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
5
Adăugați ceașcă de apă la marinadă. Fierbeți marinada în timp ce încălziți grătarul pentru carne și adăugați încă 10 minute. Punctul de fierbere, evident, este de a elimina orice risc de bacterii din marinată. De asemenea, prin fierbere timp de zece până la cincisprezece minute, sosul se va reduce și se va îngroșa ușor. Apoi, doar lingurați puțin într-un vas și folosiți-l ca sos de scufundare pentru carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista