Friptură De Flanc La Grătar De Nord-Vest
Nord-Vest friptură flanc la gratar ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 467 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,85 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de flanc la grătar cu Mojo de mentă-coriandru și morcovi și păstârnac la grătar, Friptură De Flanc La Grătar, și Friptură De Flanc La Grătar.
Instrucțiuni
Clătiți friptura de flanc și uscați-o. Într-o pungă de plastic cu fermoar de 1 galon sau într-un castron mare, amestecați sos de soia, ulei de măsline, zahăr brun, ceapă verde, semințe de susan, usturoi, piper și ghimbir.
Adăugați friptură, sigilați punga sau acoperiți bine vasul și răciți, întorcând carnea ocazional, cel puțin 4 ore sau până la 2 zile.
Ridicați friptura din marinată și lăsați să se scurgă scurt.
Așezați carnea pe un grătar peste un pat solid de cărbuni mediu-fierbinți sau foc mediu-mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 3 până la 4 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti friptura, intorcandu-se ocazional sa se rumeneasca uniform, pana la mediu-rar (inca roz in centru; taiat pentru a testa), 9 pana la 12 minute.
Transferați friptura într-un platou și lăsați să stea 10 minute.
Tăiați carnea peste Bob în felii subțiri, înclinate.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Grgich Hills Estate Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.
![Grgich Hills Estate Merlot]()
Grgich Hills Estate Merlot
Un Merlot cu climă rece, cu arome strălucitoare de fructe și aciditate plăcută gurii din podgoriile Grgich Hills din sudul Văii Napa, cultivate fără îngrășăminte artificiale, pesticide sau erbicide. Cu arome minunat complexe de afine, cedru și alune prăjite, acest vin este partenerul perfect cu filet de vită, raft de miel sau carne de porc prăjită.