Nord-Vest friptură flanc la gratar ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 467 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,85 USD pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, piper, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Friptură de flanc la grătar cu Mojo de mentă-coriandru și morcovi și păstârnac la grătar, Friptură De Flanc La Grătar, și Friptură De Flanc La Grătar.
Instrucțiuni
1
Clătiți friptura de flanc și uscați-o. Într-o pungă de plastic cu fermoar de 1 galon sau într-un castron mare, amestecați sos de soia, ulei de măsline, zahăr brun, ceapă verde, semințe de susan, usturoi, piper și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
5 Uncii De Ceață Tocată
1 Până La 1-1/3 Căni De Apă
Friptură De Flanc
Fripturi De Carne Din New York
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
Vinegretă De Verjuic
2
Adăugați friptură, sigilați punga sau acoperiți bine vasul și răciți, întorcând carnea ocazional, cel puțin 4 ore sau până la 2 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Ridicați friptura din marinată și lăsați să se scurgă scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
4
Așezați carnea pe un grătar peste un pat solid de cărbuni mediu-fierbinți sau foc mediu-mare pe un grătar cu gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 3 până la 4 secunde); închideți capacul pe grătarul cu gaz. Gatiti friptura, intorcandu-se ocazional sa se rumeneasca uniform, pana la mediu-rar (inca roz in centru; taiat pentru a testa), 9 pana la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Transferați friptura într-un platou și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
6
Tăiați carnea peste Bob în felii subțiri, înclinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Grgich Hills Estate Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 47 de dolari pe sticlă.