Friptură de flanc la grătar cu sos de soia-muștar

Pan-gratar flanc friptură cu sos de soia-muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 198 calorii. Pentru $ 2.25 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru valentin zi. Un amestec de cilantro, frișcă grea, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până crema de biciuire grele ai putea urma acest curs principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Încercați Friptură de flanc la grătar cu sos de soia-muștar, Pan friptură flanc la gratar cu sos de soia-muștar, și Friptură De Flanc La Grătar Cu Sos De Guacamole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la grătar la foc mare.
Presărați friptura uniform cu sare și piper. Înveliți ușor friptura cu spray de gătit.
Adăugați friptura în tigaie; grătar timp de 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Încălziți o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați usturoi; gatiti timp de 30 de secunde sau pana cand este parfumat.
Adăugați sos de soia, muștar și zahăr; gătiți 1 minut sau până la bule.
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă smântâna și 1 lingură de cilantro.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Se presară cu restul de 1 lingură de cilantro.
Serviți sosul cu friptură.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau medii, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase se pot descurca cu un roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Maddalena Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul și taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.