Friptură de flanc la grătar cu sos de soia-muștar

Friptura de flanc la grătar cu sos de soia-muștar este o fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 198 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,25 USD pe porție. Un amestec de sparanghel usturoi, frișcă grea, sos de soia cu conținut scăzut de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de flanc la grătar cu sos de soia-muștar, Friptură De Flanc La Grătar Cu Sos Guacamole, și Friptură de flanc la grătar cu sos Chimichurri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie la grătar la foc mare.
Presărați friptura uniform cu sare și piper. Înveliți ușor friptura cu spray de gătit.
Adăugați friptura în tigaie; grătar timp de 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Încălziți o tigaie mică la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați usturoi; gatiti timp de 30 de secunde sau pana cand este parfumat.
Adăugați sos de soia, muștar și zahăr; gatiti 1 minut sau pana cand se clocoteste.
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă smântâna și 1 lingură de coriandru.
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Se presară cu 1 lingură de coriandru rămasă.
Serviți sosul cu friptură.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Wild & Wilder Exhibitionist Merlot]()
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.