Friptură de flanc la grătar cu sos de soia-muștar

Friptură de flanc la grătar cu sos de soia-muștar
Friptura de flanc la grătar cu sos de soia-muștar este o fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 25g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 198 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,25 USD pe porție. Un amestec de sparanghel usturoi, frișcă grea, sos de soia cu conținut scăzut de sodiu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este perfect pentru ziua valentin. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Friptură de flanc la grătar cu sos de soia-muștar, Friptură De Flanc La Grătar Cu Sos Guacamole, și Friptură de flanc la grătar cu sos Chimichurri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie la grătar la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grill PanGrill Pan
2
Presărați friptura uniform cu sare și piper. Înveliți ușor friptura cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Spray De GătitSpray De Gătit
FripturăFriptură
3
Adăugați friptura în tigaie; grătar timp de 5 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
TigaieTigaie
4
Lăsați să stea 3 minute.
5
Încălziți o tigaie mică la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați usturoi; gatiti timp de 30 de secunde sau pana cand este parfumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
8
Adăugați sos de soia, muștar și zahăr; gatiti 1 minut sau pana cand se clocoteste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
MuștarMuștar
ZahărZahăr
9
Scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă smântâna și 1 lingură de coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Tăiați friptura în diagonală peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
FripturăFriptură
11
Se presară cu 1 lingură de coriandru rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
12
Serviți sosul cu friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
FripturăFriptură

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Wild & Wilder Exhibiționistul Merlot cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista