Friptură De Flanc La Grătar Cu Rozmarin

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura de flanc la grătar cu rozmarin. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 305 calorii. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de crenguțe de rozmarin, vin, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul roșu, puteți urma acest fel principal cu Tort De Ciocolată Cu Vin Roșu # SundaySupper ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Friptură de flanc la grătar cu rozmarin, Friptură de flanc la grătar cu usturoi și rozmarin, și Friptură De Flanc De Rozmarin-Merlot pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 10 ingrediente. Rezervați 1/3 cană amestec de vin roșu.
Așezați friptura de flanc într-un vas mare de mică adâncime sau într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Se toarnă amestecul de vin roșu peste friptură. Acoperiți sau sigilați și răciți 2 până la 4 ore, întorcându-vă ocazional.
Scoateți friptura de flanc din marinată, aruncând marinada.
Grătar, acoperit cu capac pentru grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
timp de 8 până la 10 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere, periați cu amestec de vin rezervat folosind crenguțe de rozmarin.
Tăiați friptura în diagonală peste Bob în fâșii subțiri. Strângeți sucul peste friptură înainte de servire.
Așezați Cotletele de miel de 8 (1 1/2 inch grosime) (aproximativ 2 kilograme) într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Adăugați amestecul de vin roșu, rezervând 1/3 cană. Sigilați punga și răciți 2 ore, întorcându-vă ocazional.
Scoateți Cotletele de miel din marinată, aruncând marinada. Cotlete la grătar, acoperite cu capac la grătar, la foc mediu-mare (350 până la 40
8 până la 10 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere, periaj cu amestec de vin rezervat folosind crenguțe de rozmarin. Strângeți sucul peste cotlet înainte de servire.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. GEN5 Merlot cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![GEN5 Merlot]()
GEN5 Merlot
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Cea mai bună cumpărare din 2019